Táppénzike + YouTube csatornaka

Ugye, milyen érdekes, hogy saját YouTube csatornám van? Ugye, Milyen érdekes, hogy én vagyok az informatikus az egyesületben? Ha minden jól megy, már csak január 26-ig tart az újságkihordás a Kelet-Magyarországnál… 5 éves videó, lehet, hogy ideje lenne felfrissíteni ezt a “bemutatkozó kisfilmet”, nem? Heh, heh… És akkor nem lenne az a sok köhhi-köhhi, mint nekem nagykállóziában, nem igaz?!

És azért tart csak január 26-ig ez a Kelet-Magyarországnál, mert a kibaszott 2 főorvos, aki táppénzike felülfizsgálatra beráncigált (Dr. Aczél Zoltán & tsa), nem volt hajlandó arra, hogy 3 hónap táppénzike után visszaengedjen az egyesületi munkámba, addig újságot kell hordanom. Addig meg nesztek, játsszatok, úgyis csak YouTube-on érdekes, nem igaz? Halál a pszichiátrián 2 demó – angol verzió, oszt csókolom.

A gyengébbek kedvéért az, hogy saját YouTube csatornám van, és eddig nem nagyon használtam, nem jelenti feltétlenül azt, hogy a jövőben sem fogom… Mert, bizony, vann vele szép terveim… 🙂 utn.

Ugye, ugye, milyen érdekes ez a kommunikációs egyetem, egyszer bőbeszédű, egyszer szűkbeszédű? Hogy is van ez, Máltai Lányok, segítsetek már, most hasznos a kumunikációs skóla, vagy pödiglön nem annyira? Hahaha, lol, xD… Egyébként ide is válaszolhattok, nem harap a bácsi… (csak megbasz anyátok hátán, de mind1… 🙂 )

Hajjajj, most már lehet, meg kellESZ írnom azt az indiai bejegyzést is… :/

Van jó kamerám is… kukucs… 🙂 hohhó, hohhó, hohhó, tkp. mé’ nem vok vloggr?! ^^

Ja, a sajtószemle mjdnem elmaradt:

Sajtószemle, sajtószoba:

 

Share:

Author: Robert Webbesh

Mintha kizártak volna a saját bulimból, másnaposan kávézgatok különféle presszókban, várva, hogy elkezdődjön végre az életem afterpartija. / In Progress: DE-BTK kommunikáció-médiatudomány, újságíró szakirány / robi781030@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.