News Updates

Home » Skizofrénia » Szervezett zaklatás

Szervezett zaklatás

Jelenleg még nagyon vidám dolognak fogom fel az egész új perspektívát. Keresgélek az interneten és összeillesztgetem a részeket. A reakció valószínűleg ez lesz: az agyonhallgatás. Ki ezért, ki azért, de nem hiszem erről sem, hogy Oravecz Nóra-i magasságokba emelkedő bejegyzés lesz. Pedig megérdemelné. A szervezett zaklatásról, vagyis “organic stalking”-ről lesz szó, főként Dr. John Hall Guienea Pigs című könyve alapján.

A szervezett zaklatás egy valóban létező jogi terminus az USA-ban (azt hiszem), és akkor nyert bizonyosságot az egész jelenség létezése, amikor is 1971-ben betörtek az FBI-hoz, pontosabban Daniel Ellsberg pszichiáterhez, és napvilágra került és sajtónyilvánosságot kapott az FBI-nak a COINTELPRO fantázianevű műveletéről, aminek irányítása William C. Sullivan nevéhez fűződik a ’60-as évektől, és aki rejtélyes vadászbaleset áldozatául esett nem sokkal a bírósági vizsgálat megindítása után. A COINTELPRO-ról is úgy tartják, mint az MK-ULTRA-ról, hogy napvilágra kerülése után valószínűleg folytatódott tovább más fedőneveken. Számomra az is hihetetlen, hogy mikrohullámú fegyverekkel manipulálják a skizofrének agyát, először kezdik a hallható tartománnyal, amikor az illető hangokat hall (auditív hallucinációk), majd jönnek az emberi hallás által nem érzékelt frekvenciák (ezek okozzák a téveszméket). De bármennyire nem akarja bevenni a gyomrom, mégis hihető, mert átéltem, ám a szervezett zaklatás léte azt bizonyítja, hogy a probléma súlyosabb, mint gondolnánk.

Ez egy sokkal egyszerűbb, és sokkal fapadosabb módszer, viszont olyan szintű társadalmi beágyazottságát kívánja meg az egész műveletnek, ami elképesztő. Valójában pszichológiai hadviselés a lakosság egy ország saját lakossága ellen, az FBI bizonyos csoportok ellen alkalmazta, mint a kommunista szervezetek, nőjogi aktivisták, fekete nacionalisták, emberijogi szervezetek, az amerikai indián mozgalom, stb. Végülis részben sikeresnek mondható, mert ez a COINTELPRO művelet bizonyítja, hogy az emberek aljasságának csak a képzelet határt, csak úgy tudták lebuktatni az egészet, hogy konkrétan betörtek egy irodába, és onnét iratokat hoztak el. Ma már, szerencsére, nem tárolnak irodákban ilyesmit, a lebukás esélye még kevesebb, szóval szabad a vásár. Miről szól hát ez az egész COINTELPRO művelet, és ennek derivatívái, amik Magyarországon természetesen nem használatosak, csak a világ egyéb tájain? Ez, hogy úgy mondjam, egy technológiailag fejletlenebb változata annak, hogy valakit pszichológiai terrornak tegyenek ki, és depresszióba, betegségekbe, és egyebekbe kergessék, vagy akár skizofrénné tegyék.

Az ilyen művelet elsődleges áldozatai elsősorban is egyedül élők, szinglik, elváltak és özvegyek, lényeg az, hogy nagyobb számban fordul elő egyedül élők, pláne nők körében. 1. Elsősorban követik és megfigyelik az áldozatot a nap 24 órájában, bármit is csinál, bárhova megy, utazik. 2. Gyakran feltűnnek az áldozat otthonának környékén és ügyeinek intézése közben. 3 betörnek az áldozat lakásába, amit gyakran alaposan felforgatnak és átkutatnak. 4. Vulgárisan aklatják az áldozatot nyilvános helyeken. 5. Karaktergyilkosság az áldozattal szemben, pletykák terjesztésével a szomszédok előtt, a munkahelyen és a környéken. 6 Megrongálják az áldozat járművét vagy személyes tulajdonát. 7. Hangos zajokat keltenek az otthona vagy munkahelye körül. (Ez Dr. John Hall Guinea Pigs című könyvének felsorolása, bár apróbb módosításokkal magyar viszonyok közé is alkalmazható lenne, még szerencse, hogy ilyesmi meg sem fordult soha, senkinek a buksijában.) A szomszédokat gyakran győzik meg hamis FBI-os papírokkal az elkövetők, és attól kezdve nekik dolgoznak. Az egész művelet az áldozat elidegenítését, izolációját szolgálja. Szóval ez a fajta zaklatás gyakran oda vezet, hogy az “áldozatnak látnia kell a doktort”, gyakran pszichiátert. A pszichiátriának pedig megvannak az eszközei az ilyenfajta emberek diagnosztizálására. A rendőrség általában ilyen esetekben a sértettet, mint szavahihetetlen elmebeteget, elutasítja. Amerikában nagyon kis százalékban sikerül az ilyen bűntettek elkövetőit rács mögé juttatni. Érdekességként mondanám még el, hogy ezekben az ügyekben érintve vannak pénzintézetek is, és a lakossági szolgáltatóknál is vannak embereik. Természetesen Magyarországon az ilyen típusú tevékenység elképzelhetetlen. Bár, igazából a mai viszonyok kedveznek az ilyen kis COINTELPRO-zásnak, van, ugye a sokat emlegetett digitális szakadék, a lecsúszott emberek, ha szót is emelnének ilyesmi ellen, az interneten a hangjuk elveszne a tömegben. Mint ahogy az enyém is fog, mostanában. Talán nem véletlenül.

Ja, boldog karácsonyt!

Comments

 1. Úgy is tudják a nárcissztikus kontrollmániás pszichopata gyilkosok szerint:

  Megfigyelni mindenki megtud mindenkit, az, hogy ezzel a legbetegebb emberek élnek és küldik a lassú halálba a célszemélyt csak a beteg világunk “természetességének része”.
  Magyarországon is jelen van, ahogy a világ minden pontján, nincs hely hova menni. Állás, emberek, család, élet, társadalom stb. csak egy távoli insomniás látomásként marad meg. (Mellesleg bűncselekmény minden “fejlett” országban, csak bebizonyítani nem fogja soha senki, mert a több százezer áldozat 100-1000-szeresét kellene elzárni hosszú időre, nagyon mélyre – ennyit a nyugati demokráciáról, meg törvényekről…) Csak elmúlt egy évben legalább 10 rendbeli 1-8 év közötti büüntetéssel sújtandó esetnek voltam alanya.
  Telefon, email, internet használat – ami nélkül nem létezhetsz – ki van zárva. Többet árt, mint használ, sőt nem is használ, ergo kapitalista világban nem létezhetsz, mert ma ugye pénzzel lehet legjobban és legegyszerűbben szívatni embert.

  Akik tapasztalták a lentebb felsoroltakat és önnön tudtuk, akaratuk ellenére visszafordíthatatlan, destruktív fordulatot indítottak el életében Írjon ide pár sort. Ezen kipécészett egyéneken és a már halálba kergetetteken kívül mást évek után már nem tudok emberszámba venni.

  “Tünetek” (mert ugye a beteg az te vagy, ha 100 birka ugat, akkor te bégetve biztos nem birka vagy…)

  Utcán, közterületen, tömegközlekedésen, hivatalokban, egészségügyi intézményekben, bankban stb. ismeretlenek a falhoz, telefonon beszélve a te “privát” életedről értekeznek, ami egyedi, nem lehet nem ráismerni (világos, hogy direkt tudatják, hogy monitoroznak és milyen “okosak”, miközben legtöbb ilyennél szorzótábla kiveri biztosítékot, csak hangszoró droidnak jók)

  Értelmes emberrel nem hagynak szóba állni, azonnal ott van egy szófosó a semmiből

  Telefont, emailt, internet használatot (szoc média, google, hírdetések) manipulálják, blokkolják (pl.: nem tudsz online vásárolni, bankkártya blokkolás, emailek nem mennek el, nem érkeznek meg, nem tudsz kapcsolatba lépni telefonon számodra valamit is jelentő, fontos emberekkel stb.)

  Ezzel összefügg a munkád – ha van -, álláskeresésed, ennek minden eszközt bevetve történő ellehetetlenítése, illetve korlátozása a legalsó rabszolga szintre.

  Bármely improzatív tevékenységed gátolása, úgyszintén mindenáron

  Magánélet megteremtésének, fenntartásának teljes gátolása, lerombolása

  Emberi kapcsolatok teljes tönkretétele, elsősorban családod körében történő elhiteltelenítéssel – senki nem fogja elhinni egy szavad sem, ha azt mondod nem tudsz jelentkezni egy ócska munkára, nem tudsz megvenni egy vonatjegyet, repjegyet, a folyamatos értelmeten “lyukat beszélünk a hasadba” propagandista sztorikat pedig pláne, követést, megfigyelést

  Hivatalos ügyintézés kivitelezhetetlenné válik – hülyének néznek, hazudnak, dokumentumokat tüntetnek el

  Rendőrség bizonyítékok ellenére sem indít eljárást – mivel ők is, mint minden szerv részben aktívak

  Politikai uszítás – útálom az egészet – minden oldalról a szélső libcsitől a másik szélig. Természetesen célzottan, provokálva, csak személy és közegromboló indokkal mindegyik gittegylet által

  Céges hordák monológjai hasonló módon, ugyanolyan célzattal

  Ha külföldre vetett a sors, akkor még a nációkkal való ismétlődő provokálás illetve ha fehér vagy – ami mára bűn Európában – akkor biztos kiprovokálják a rasszizmust is, és azzal is szervezetten zaklatnak. (Egy gyilkos, perverz, erőszakoló segélyes nem fehér, 100-szor jobb, mint egy átlag kaukázusi barom, aki anno nem gyarmatosított, rabszolgásított, osztogatott pestises tarakót stb.)

  Szóval ha valaki ezen “tünetekkel” él együtt, még ha teljesen szét is cseszték mára életét, írjon pár sort.

  Kik csinálják? Kormányszervek, politikai pártok, cégek, unatkozó gazdag és csoró pszichopaták… bárki akinek hatalma, pénze és affinitása van hozzá… meg gyomra… a “végrehajtó” plebssel mindannyian találkozunk, szembesülünk…
  A lényeg a pszichopata, manipulatív, mániákus megfigyelés és kontroll. Mielőbbi halál, lehetőleg balesetnek vagy öngyilkosságba kergetve. Mert ugye egyenesen a 21. századi “fejlett világban” nem szabad, hogy is lehetne utána náci hét a tévében, meg “demokrácia” okádva a sajtóból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

0 items - Ft
"A blog a legnagyobb nyilvánosság előtt gyakorolt magány." - Balla D. Károly, mint tudjuk.