Van-e lélek a szerkezetben vagy csak sorsunk gépies bábjai vagyunk? A neurodiverzitás hiba a mintán vagy pedig igazából leláncolt szuperhősök lennénk? Isten voodoo-babái volnánk vagy a sátánéi? Őrli témáit a csodamalom.

1 comment

Comment from: Úgy is tudják a nárcissztikus kontrollmániás pszichopata gyilkosok Visitor

Úgy is tudják a nárcissztikus kontrollmániás pszichopata gyilkosok

Megfigyelni mindenki megtud mindenkit, az, hogy ezzel a legbetegebb emberek élnek és küldik a lassú halálba a célszemélyt csak a beteg világunk “természetességének része".
Magyarországon is jelen van, ahogy a világ minden pontján, nincs hely hova menni. Állás, emberek, család, élet, társadalom stb. csak egy távoli insomniás látomásként marad meg. (Mellesleg bűncselekmény minden “fejlett” országban, csak bebizonyítani nem fogja soha senki, mert a több százezer áldozat 100-1000-szeresét kellene elzárni hosszú időre, nagyon mélyre - ennyit a nyugati demokráciáról, meg törvényekről…) Csak elmúlt egy évben legalább 10 rendbeli 1-8 év közötti büüntetéssel sújtandó esetnek voltam alanya.
Telefon, email, internet használat - ami nélkül nem létezhetsz - ki van zárva. Többet árt, mint használ, sőt nem is használ, ergo kapitalista világban nem létezhetsz, mert ma ugye pénzzel lehet legjobban és legegyszerűbben szívatni embert.

Akik tapasztalták a lentebb felsoroltakat és önnön tudtuk, akaratuk ellenére visszafordíthatatlan, destruktív fordulatot indítottak el életében Írjon ide pár sort. Ezen kipécészett egyéneken és a már halálba kergetetteken kívül mást évek után már nem tudok emberszámba venni.

“Tünetek” (mert ugye a beteg az te vagy, ha 100 birka ugat, akkor te bégetve biztos nem birka vagy…)

Utcán, közterületen, tömegközlekedésen, hivatalokban, egészségügyi intézményekben, bankban stb. ismeretlenek a falhoz, telefonon beszélve a te “privát” életedről értekeznek, ami egyedi, nem lehet nem ráismerni (világos, hogy direkt tudatják, hogy monitoroznak és milyen “okosak", miközben legtöbb ilyennél szorzótábla kiveri biztosítékot, csak hangszoró droidnak jók)

Értelmes emberrel nem hagynak szóba állni, azonnal ott van egy szófosó a semmiből

Telefont, emailt, internet használatot (szoc média, google, hírdetések) manipulálják, blokkolják (pl.: nem tudsz online vásárolni, bankkártya blokkolás, emailek nem mennek el, nem érkeznek meg, nem tudsz kapcsolatba lépni telefonon számodra valamit is jelentő, fontos emberekkel stb.)

Ezzel összefügg a munkád - ha van -, álláskeresésed, ennek minden eszközt bevetve történő ellehetetlenítése, illetve korlátozása a legalsó rabszolga szintre.

Bármely improzatív tevékenységed gátolása, úgyszintén mindenáron

Magánélet megteremtésének, fenntartásának teljes gátolása, lerombolása

Emberi kapcsolatok teljes tönkretétele, elsősorban családod körében történő elhiteltelenítéssel - senki nem fogja elhinni egy szavad sem, ha azt mondod nem tudsz jelentkezni egy ócska munkára, nem tudsz megvenni egy vonatjegyet, repjegyet, a folyamatos értelmeten “lyukat beszélünk a hasadba” propagandista sztorikat pedig pláne, követést, megfigyelést

Hivatalos ügyintézés kivitelezhetetlenné válik - hülyének néznek, hazudnak, dokumentumokat tüntetnek el

Rendőrség bizonyítékok ellenére sem indít eljárást - mivel ők is, mint minden szerv részben aktívak

Politikai uszítás - útálom az egészet - minden oldalról a szélső libcsitől a másik szélig. Természetesen célzottan, provokálva, csak személy és közegromboló indokkal mindegyik gittegylet által

Céges hordák monológjai hasonló módon, ugyanolyan célzattal

Ha külföldre vetett a sors, akkor még a nációkkal való ismétlődő provokálás illetve ha fehér vagy - ami mára bűn Európában - akkor biztos kiprovokálják a rasszizmust is, és azzal is szervezetten zaklatnak. (Egy gyilkos, perverz, erőszakoló segélyes nem fehér, 100-szor jobb, mint egy átlag kaukázusi barom, aki anno nem gyarmatosított, rabszolgásított, osztogatott pestises tarakót stb.)

Szóval ha valaki ezen “tünetekkel” él együtt, még ha teljesen szét is cseszték mára életét, írjon pár sort.

Kik csinálják? Kormányszervek, politikai pártok, cégek, unatkozó gazdag és csoró pszichopaták… bárki akinek hatalma, pénze és affinitása van hozzá… meg gyomra… a “végrehajtó” plebssel mindannyian találkozunk, szembesülünk…
A lényeg a pszichopata, manipulatív, mániákus megfigyelés és kontroll. Mielőbbi halál, lehetőleg balesetnek vagy öngyilkosságba kergetve. Mert ugye egyenesen a 21. századi “fejlett világban” nem szabad, hogy is lehetne utána náci hét a tévében, meg “demokrácia” okádva a sajtóból.

03/01/20 @ 07:20 am


Form is loading...