News Updates

Home » Politika » Szájer József leereszkedése

Szájer József leereszkedése

Az Fidesz adventi készülődése

A mostani állandó szar kedvemen javított az, hogy Fidesz erősen feldobta az adventi hangulatot, jó keresztényekhez méltóan. Nagyon igyekeztek a fiúk: kezdte Demeter Szilárd a gázkamrázással, Szájer a csatornaszámával, Deutsch Tomi a gestapózással… És hol van még karácsony? 🙂

Vagy lehet, hogy ez már az előszilveszter? Régen szórakoztam ennyire jól, ha ez így megy tovább, lemondom az HBO Go-t. Persze, nyilván, Szájer sztorija mindent vitt, ha az iPades akció nem volt elég, hogy megjegyezzék a nevét a magyar politikában, hát most gondoskodott róla…

Szájer József

Nem szoktam politikáról írni, csak nagyon ritkán, és most, hogy a Fidesz rázza Brüsszelben meg mindenhol a pofonfát, talán felcsillanhat a remény, hogy meggyengül a hatalmuk… Mondom, talán… Párhuzamot vélek felfedezni aközött, ahogy a pszichiátria véglegesen a fejünkre nőtt, és az országban uralkodó paternális, uram-bátyám rezsim között. A pszichiátria mindig diktatúraközeli állapotban érzi elemében magát, és akkor követnek el a legtöbb visszaélést is.

Most megmutatkozott a rendszer másik arca is. Az ország polgáraira rákényszerített véleményt és szemléletet semmibe lehet venni, ha meglógunk előle Brüsszelbe, és ha kijön a rendőrség, egyszerűen leereszkedünk az ereszcsatornán, pucéron, egy csomó extasy-val. Az országban egy csomó mindenkinek nincs rendezve a helyzete, kezdve a melegektől, a cigányokon át a pszichiátriai károsultakig, ők meg yachton kurváznak, pedofilgyképgyűjtményt tartanak, melegorgiákra járnak drogozni. Persze, a magánélet, az szent, de mégiscsak visszás, hogy az ország nyomorog, ők pedig jó dolgukban, karantén idején, már nem tudják mibe verjék, már bocsánat, a faszukat.

Orbán Viktorról nem szép dolog megjegyezni a származását és a pszichiátriai diagnózisát, az ő helyzete ugyanolyan, mint a Szájeré, a hatalom mindent felülír: származást, szexuális orientációt, mentális problémákat. Természetesen nem várható el tőlük, hogy szolidaritást vállaljanak valamiféle közösséghez tartozás révén, ugyanis ők nem tartoznak semmilyen közösséghez, ők a közösségen felül állnak, jobb pillanataikban magukat azonosítják a közösséggel.

A végére jöjjön egy párhuzam az országban uralkodó állapotok és a pszichiátria között: a kezükbe kapott hatalmuknál fogva végtelenül cinikusan teszik tönkre a tömegek életét. Az ország vezetői például az alacsonyan tartott munkabérekkel, a pszichiátria például a gyámság intézményével való pofátlan visszaéléssel. Eddig ebben az országban egyeseknek mindent szabad volt, közéjük tartoztak többek között a politikusok és a pszichiáterek. Sajnos, jelenleg a magyar emberek természetesnek veszik ezeknek a jelenlétét, Demeter Szilárdra is többen gyámságot és kényszergyógykezelést ajánlottak első körben, mert az itt ilyen könnyen megy. Évszázados beidegződése a magyar népnek, ha valaki nem tetszik, vitessük el. Mert mi a „normálisok országa vagyunk”.

Naivság lenne azt gondolni, hogy Szájer József „aláereszkedésével” ez egycsapásra meg fog változni. Az eddigi gyakorlat alapján valószínűleg minden marad a régiben. Hadházy László, a humorista mondott egy történetet, hogy amikor Borkai Zsolt yachtos gruppenéről kérdezte a rokonát, az volt a válasza: „legalább nem velünk csinálja”.

Láthatóan Brüsszelben viszont kezdik megelégelni, amit csinálnak, kezdeményezték a Fidesz kizárását az Európai Néppártból. A magyarnak meg marad az, ami mindig, hogy vár Európára, vár Amerikára, hogy hátha valaki megsegíti, mert saját erejéből képtelen kikeveredni az állapotából. Mint ahogy a pszichiátrián is cinikus … emberek teszi tönkre röhögve az emberek életét, és köszönik, jól vannak. A saját pácienseiket nyomorítják meg, ahogyan az ország a saját állampolgárait. És ehhez még elvárják, hogy tapsikoljál, elvárják, hogy jó képet vágjál, és nyeld tovább a szart…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

0 items - Ft
"A blog a legnagyobb nyilvánosság előtt gyakorolt magány." - Balla D. Károly, mint tudjuk.