Skizofrén vagy célszemély?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

A skizofrénia nem más, mint a V2K, Voice of God és az elmekontroll fegyverekkel való kísérletezés. A túlélők eltakarítása a pszichiátria feladata. Mindig is erről volt szó, már a kezdetektől. A többi hazugság, amit lenyomtak a médiával az emberek torkán, és a hamis tudományukkal, egy 19. századi koncepció, amiben még a kitalálója sem volt teljesen biztos, de a pszichiáterek lecsaptak rá, mert megfelelt a fajirtási terveiknek. Hihetetlenül modern a mai pszichiátria, ha az elmélet a 19. század óta nem változott semmit, kivéve, hogy az 1950-es években elkezdtek “gyógyszerezni”, aminek a hatásosságát hamis adatokkal és légbőlkapott hazugságokkal támasztották alá. Ja, és erőszakkal. Újabb és újabb „gyógyszereket” dobnak piacra, régi és elavult hatóanyagokkal, új néven, vagy újabb gyógyszercsoporttal kísérleteznek, ami csak egy újabb agyblokkoló idegméreg. Valószínűleg a mikrohullámú és elektronikus fegyverek ellenszerét próbálják gyógyszeresen kikísérletezni, több-kevesebb lelkesedéssel, illetve annyi túlélőt hiteltelenné tenni, kivonni a forgalomból, csírátlanítani és sterilizálni, amennyit lehetséges. Erre kiválóan alkalmasak a régebbi hatóanyagok, új köntösben, új névvel forgalomba hozva.

Na, most adja magát a kérdés, mi van, ha valakit egyszer kiszemeltek arra, hogy bevonják abba a programba, amiben a Voice of God-dal kísérletezgetnek, játszadoznak? Mit lehet ellene tenni?

1. Először is fel kell ismerni, minek az áldozatai vagyunk. NE higgyünk a pszichiátereknek, és még csak véletlenül se keressük fel őket. Nagyon is tudják, miről van szó. Miről van szó nekik, még egy eltakarítani való áldozatról, és miről van szó nekünk, amikor felajánlják a „kezelés”-t. Inkább tájékozódjunk az interneten a következő szavak után keresve: „targeted individual”, „electronic harrashment”, „microwave weapons”, „V2K”, „voice to skull”, „Voice of God”.

2. NE higgyünk a hangoknak sem, semmi sem releváns, amit mondanak nekünk. A legjobb, ha meg se hallgatjuk, kikapcsoljuk őket. Semmi értelme mindannak, amit mondanak, akár fenyegetőznek, akár tényt közölnek, akár a jövőre vonatkozó állításaik vannak, ezekből semmi nem igaz. Az elméből olvasnak, és azonnal reagálnak minden gondolatra, úgy hogy már küldik is vissza az információt, aminek az a lényege, hogy az illetőnek minél több kárt okozzon. Értelmet ne keressünk benne, és azt se firtassuk, ki küldi, vagy kinek a hangján, ezzel is mindig félrevezetnek.

3. Egy egy „skizofrén shub” vagy „pszichózis” gyakran kitervelt, átgondolt akció, gyakorlat, most nem szeretném megnevezni azokat, akik ezt a leginkább csinálják, ebben minden rólad szól, és arról, hogy hogy tudnak olyan helyzetbe hozni, hogy hiteltelenné tegyenek, és ezzel párhuzamosan a „móka” végén a pszichiátriára tereljenek. A játékban többen vannak, volt, aki 23, saját személyiséggel rendelkező, különböző hangot számolt meg egy ilyen alkalmával. A legtöbbször legalább ketten vannak, folyamatosan, távolról gyötörnek, már így se sok esély marad ellenük. Időszakonként, pl. 2 óránként váltják is a 2 embert, ha belemész a játékba, a rövidebbet csak te húzhatod. Belehajszolnak egy olyan idegkimerült állapotba, hogy úgy gyötörnek, ahogy akarnak, ahogy csak nekik tetszik.

4. Éppen ezért fontos a pihenés, bár kezdetben úgy sem fog menni, hamar belehajszolnak valamibe, azzal, hogy felzaklatnak, és ne tudj elaludni. Ebben az állapotban szeretik a leginkább kínozni az embert, ez a kívánt cél elérése, a célpontot hatástalanították. De ebben az állapotban a legtöbbször már képbe jön a pszichiátria, hogy tovább folytassák az áldozat gyötrését más módszerekkel, és végleg kivonják a forgalomból, és a társadalomból is, skizofrénnek, hiteltelennek, hazugnak állítva be, és élete végig tovább gyötrik, és „gyógyszerekkel” kísérleteznek rajta.

5. Alkoholt és egyéb tudatmódosító szereket minél kevesebbet fogyasszunk, mert nem csak hogy belekapaszkodnak annak a hatásába, hanem gyakran azt hazudják, hogy ezek a szerek „indukálták” a skizofréniát, egy már eleve szerhasználó egyénre könnyebben ráfoghatnak akármit. Az ilyen személyeket könnyebb eleve hiteltelenné, szavahihetetlenné, beteggé nyilvánítani, és kirekeszteni a társadalomból, megbélyegezni, megítélni.

6. Spirituális, vallási, vagy akármilyen hitrendszeren alapuló segítséget se vegyünk ehhez igénybe, mert ezek újabb támadási felületet jelentenek nekik. A spirituális, vallási, vagy egyéb furcsának ható magyarázatok valakinek esetleg segítenek, de egy ilyen támadásnál csak rontanak a helyzeten, a támadók spirituális és vallásos téveszméket gerjesztenek, hamis hitekbe ringatva az áldozatot. Különösen szeretnek játszani a reinkarnációval, a Jézus misztériummal, de bármivel, ami az adott személy spirituális vagy hitbeli meggyőződésével összeegyeztethető. Inkább keressünk mindenre kézzel fogható, logikusnak ható magyarázatokat, álljunk mindig a realitás talaján.

7. Ha már elkaptak: Semmit se higgyünk a „pszichoterápiájuknak”, konyhapszichológiájuknak, próbáljuk kikerülni mind a „gyógyszeres”, mind a „verbális” agymosást. A pszichológiát ártó szándékkal használják fel, próbálják a családtagokat egymás ellen kijátszani, a családtagok között feszültséget generálni, ez még jól fog jönni nekik egy lehetséges kényszerbeszállításnál. Ez az egyik kritériuma is az ilyen akcióknak: csak olyanokkal kezdenek, akiknek családi problémáik vannak, vagy tudatlanok a pszichiátria és pszichológia veszélyességét, illetve kétélűségét illetően. Remélem, ha a pszichiátria bukik, magával rántja az azt kiszolgáló pszichológiát is, mert az utóbbi években legalább annyit ártottak ezzel is, mint használtak, ha nem többet. Már a tudományok neve is hazugság, mivel szerepel benne a „lélek”, „psziché” szó, bár ennek létét következetesen tagadja mind a pszichiátria, mind a pszichológia, az embert lélek nélküli állatnak tekinti, amit a “tudományával” kedvére manipulálhat és kihasználhat a saját céljaira.

Ennyi. Fontos látni, hogy skizofrénia nem létezik, csak olyan emberek léteznek, akiken újra és újra hangfegyvereket tesztelgetnek, és a pszichiátria azután újra és újra erőszakot alkalmaz rajtuk, azt hazudva, hogy a „gyógyszereiktől” gyógyultak meg, amik kábítószerek és idegmérgek. Valószínűleg ezek az emberek élethosszig tartó megfigyelés alatt állnak, de hát manapság ki nem? Ezeket rengeteg egybehangzó forrás állítja, amiket, persze a pszichiáterek igyekeznek elhallgat(tat)ni, és részben saját, 14 éves tapasztalatom termékei. Az sem igaz, hogy a skizofrének minden „shub” alkalmával rosszabbul lesznek, hanem jobban lesznek, és egyre több a gyanús jel, amire felfigyelhetnek, és aminek alapján sikeresen kivédhetik ezt a fajta fajirtást. Ha valamitől rosszabbul lesznek, azok a “gyógyszerek”.

 

Az évek során rengeteg, kicsi, apró repedést, hibát véltem felfedezni azon a Mátrixon, ami a pszichiátria nekem szánt “igazsága”, amíg végül szétrepedt az egész a francba. Üdvözöllek a valóságban, mégha nem is tetszik! 🙂 A helyes válasz tehát arra, hogy a piros vagy kék bogyót veszed-e be: “Egyiket sem.” 🙂

Célszemély, Pszichiátria, Skizofrénia
Mintha kizártak volna a saját bulimból, másnaposan kávézgatok különféle presszókban, várva, hogy elkezdődjön végre az életem afterpartija. / In Progress: DE-BTK kommunikáció-médiatudomány, újságíró szakirány /

Szólj hozzá Te is!