Progress #2


Ravenloft0004

Fogok csinálni neki egy külön oldalt, haladtam az intro utáni résszel is. Ezt a képet csak azért tettem ide be, mert hűen tükrözi az érzést, ami a nyíregyházi pszichiátriára látogatókat fogadja. Alul a szobák vannak 2-8-ig számozva, felül tárgyaló, az orvosok szobái, ebédlő, kezelő, “ágytálmosó”, wc, zuhanyzó és egyéb faszverő helyiségek az orvosok és a pszichológusok részére kialakítva. A folyosó ábrázolása még így is túl szélesre sikerült, hogy tudjam betenni a bal oldali falra a dohányzó ajtaját. Nem lehet visszaadni azt az igénytelenséget, és lepusztultságot, ami a nyíregyházi pszichiátriát jellemzi, de ahol bizonyos pszichiáterek olyan jól érzik magukat, ez mondjuk őket minősíti, de pénzért szerintem megbasznák még a saját anyjukat is…


A Facebook posztomat ide is bemásolom, annyira el vagyok tőle ragadtatva:

A szövegek a projekt erősségei. Ez például így folytatódik:

“Nem tudod, ébren vagy-e, vagy ez még mindig a rémálom: egy elhízott, kancsal troll férfi, és egy ferdeszájú gnóm nő vicsorognak feléd. Valószínűleg ők ennek a domíniumnak az urai.”

Hibátlan. Természetesen Kancsev Alexanderről és Szabó Erzsébetről van szó, de ez ki fog derülni a játékból is.

Megcsináltam az új menüpontot is a játéknak. A Ravenloft menüpont alatt naggyon érdekes , és létfontosságú, és nélkülözhetetlen információk találhatóak.