News Updates

Home » Állat » Nyíregyházi utca, éjszakai állatkerti séták (Sóstó Zoo-i in-fokák)

Nyíregyházi utca, éjszakai állatkerti séták (Sóstó Zoo-i in-fokák)

avagy Miért depressziós a Gorilla?

avagy miért kell egy pornófővárosba Állatkertet telepíteni?
Csak kicsit ideges lettem. Nézegetem ezt a csirkebaszó RoePipi gyereket a Twitteren. Vagy őzbaszó.
Írja, hogy kisfiúkkal szokott fajtalankodni, meg azt élvezi a legjobban, szerintem jelenteni fogom a twitternek. csak felhúzott egy kicsit.
meg sorban szlundandingóról, béla szanról (takony-san), polly csibit, meg ezeket sem kifelejtve, gyakorlatilag az egész állatseregletről?
“poliakármi őzbak”
Mindennapi bosszúságok, ugye… Meg a kis újságkihordás… nem egyszerű, ha az ember terepre megy.
Pláne, ha tudja, hogy ott van az a csirkebaszó papp robi is abban a “nemműködő” nagykórházban.
Meg a Közgazdasági szakközép volt igazgatója, aki “felfelé bukott”
Én őt eléggé “testközelből” ismerem, és, gondolom, sokak fiai(éi)…
Kicsit pederaszta volt mindig az öreg, és gondolom, most is az…
A szép kis városunk, ugye, a kellemes kis nyíregyháza, ahol mindig segít nekünk az önkormányzat.
42 ezres rehabilitációs járadékra kifizettet egy 400 ezres köztemetést, ami nem is kerül annyiba,
ráadásul az ember azt se kérdezheti meg, kivel temették egybe az illető hozzátartozót, ráadásul édesanyát (ennyit a kegyeletről). ezt a jogtalanságot a nyíregyházi önkormányzat természetesen egyhangúlag szavazta meg, egy kis 6G tesszttel, skizofrénesítéssel, voodoo-val és gyilkossággal fűszerezve. Kb. ennyibe került, hogy szerepeltem a tévében.
Meg a gombaházak, a zöld ház, barna ház, fehér ház, sárga ház… piros ház…

ezek az emberek, ezek a gombák,  “a város lelke, motorja”

A Titokzatos Lady, a Kutyás Hölgy, a Kentaurnemzet Úrnője ugyanez…

Huray Dudukájával, háromszögszakállal meg mókás fémzenésszel az élen ((s)zines)

Na, meg hogy készülnek a kis gyerekei, amivel el is henceg… az egyik alkoholosan, a másik csoportosan, vagy a másik alkoholosan, és az eggyik csoportosan? Vagy mind a kettő alkoholosan és csoportosan? Tiszta mátrixi probléma… Aztán meg: “A skizofrének másképp szeretnek”, “A skizofrének 1 pohár sört ihatnak”, “A skizofrének 1 kávét ihatnak naponta 1 szál cigivel”, “A skizofréneknek regisztrálni kell a magánéletét, és jelentést írni róla”, stb… vagy kettőt, hm… lényegében mindegy… mert hülyeség az egész… én vedelem a kávét, és szívom a cigit, mint a gőzgép, és néha lecsúszik a nyakolaj is, bevallom…

Tényleg aranyos városka, pláne az éjszaka függönyös házaknál parkoló szép autókkal, meg az éjszakai állatkerti sétákkal. (viu-viu) Emlékszem, kiskoromban volt egy speci nevű pornómagazin (természetesen a sperma és a geci szavak “összerántásával”, és az e betün volt még egy kalligrafikus ékezet, amit egyszerre lehetett akár é betünek, akár spermafoltnak tekinteni. ennyit a kis “design”-járól, ami logó is egyben, természetesen. vagy mondjak lógót? hehe… ahogy akkoriban viccelődtünk…).

Abban annyi állatos pornó volt (főleg lovas, kutyás), hogy nem lepődnék meg, ha helyi szerkesztésű lap lett volna, amit csak a Sóstói-erdő szélén lehetett vásárolni. (Szerencsére ott laktunk a Botond utcán. Csak átszaladtam a Sóstói úton, és már a kezecskémben is volt a szép nénikkel tele csilivili, de amúgy fekete-fehér magazin, sajnos 1-2, majd egyre több állatos pornó is befigyelt, amit a kis eszemmel nem tudtam hova rakni hirtelen.) Hát, ennyit adott Nyíregyházának az idézőjeles rendszerváltás, meg egy Vadasparkot, ami időközben Állatparkká, majd Állatkertté (Zoo) fejlődött. Amúgy itt minden van. Csak arra is magyarázat, hogy miért csak leforrázottan kullogó, lógó bajszú állatkákat láthatunk, vagy inkább nem láthatunk itt, mert általában már elő sem jönnek…

Mindegy, ne törődjünk ezzel! Őrüljünk együtt a nyíregyházi turisztikai sikereknek!

(Amúgy a megfejtés: Képeslap, tablókép egy élére vasalt ingekben, divatos, drága cuccokban járkáló, karót nyelt városról, ami a mézes-mázos felszín alatt állatbaszásból és állatbaszatásból tartja fent magát főként, és csak utána jön a többi illegális téma, mint pl. a covid alatti hullarablás, dolgozni senki sem akar.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

0 items - Ft
"A blog a legnagyobb nyilvánosság előtt gyakorolt magány." - Balla D. Károly, mint tudjuk.