News Updates

Home » Bemutatkozás » Lakásnadrág (,többlaki élet, bázisaim közé sorolnám) lakáskultúrája

Lakásnadrág (,többlaki élet, bázisaim közé sorolnám) lakáskultúrája

avagy Robi papa lakáskultúrája (egyket, goodnite-para, pasziv, roboman, Robo-san, kávés szájú fiú, sentence editor, Kobra Parancsnok, meg még mit tudom, mit ki nem találtam a Twitteren, avagy stb, lakáskultúrája)

Ami történik, előbb-utóbb be kellett következnie, akár velem, akár nélkülem, különben a tisztelt illetékesek szétbaszták volna a múltat, a jövőt, a jelent, hogy ne derüljön fény a hazugságaikra és az aljasságaikra, elfogytak volna a gondolatok, és megszűnt volna a világ. Gratula.

Mindannak a feltételeit, hogy ez ne így legyen, egy rokkantnyugdíjból, és egy rehab munkahelyről kellett előteremtenem, úgyhogy nagyon teszkó gazdaságosan megúszta mindenki. Ezért kérem, hogy a megölési, keresztrefeszítési, sthil-fűrészelési ötleteiknek ne én legyek a célpontja.
Ja, amúgy megújult a Világgép oldal. Egy kis új design-t tettem fel, amit olyan négyes alá kétszertől egy kis ötösig értékelnék, ha valamiféle design-tanár lennék. Lehet, hogy lesz egy kis ekönyv kiadás is, kezdem izzítani a Woocommerce bővítményt. Mit mondhatnék még? Elvagyok…
Egyébként a képen látható X2Go kliens a miskolci egyetem valamelyik műszaki karáé volt, talán a gépészé. Arról szívattak körülbelül hónapok óta, szerintem. Sajnálom, hogy nem csináltam róla screenshotot, de most úgyis van ott a gépteremben dolguk elég a fiúknak, nem igaz? Vivát, bölcsész! :-Đ
Úgy érzem magam ma reggel, mint egy kis nádi poszáta Rocky-madár…
mindegy, ez csak egy itsy-bitsy házikó a rendőrség előtt, a saját tulajdonú lakásomhoz sajnos már évek óta nincs kulcsom, mondjuk kb. 5 éve… úgyhogy kénytlen vagyok télire itt meghúzni magam, viszont nyárára már készülök “pikkendezni” a botond utcára, szóval hujjujjujj!!
Az egyik nagymamámtól tulajdonképpen 2 dolgot örököltem: Az Örifónt és a Halvacsorát, ja közben robotozom is, meg néha másoglatok, ez pedig az Edit szőnyege (nem repülő… még…).
Ja, meg a Szilvi egere… 2000 forintot én is korrumpáltam az egyesülettől… úgy értem, összesen… 7-8 év alatt…
Valaki kérdezte, hogy mi van a könyvvel és az ezüst pakettal. Válasz:
A könyv Szilágyi Attila Tényelgő című könyve, az ezüstös csomagban meg szerintem a robot programozható modulja található, még nem álltam neki a pythonnak sem, csak feltelepítettem a Főterminálra (aki egy laptop), de azzal is csak szívtam eddig, majdnem kiakasztotta az egészet.
U.i.: Ja, és még itt egy szép vízkeresztii-i teve:
U.i.II.:
Bár gyakran itthon vagyunk, mszzire ellátunk, messzelátó nélkül is. Kőmíves Kelemennéig is ellátunk^^: Üdvözletünket küldjük az Intersparnak a vasútállomás környékéről! Reméljük, hogy csak használt ez a kis “fazonigazítás”. Legközelebb megnézzük, hátha van egy kis Erdélyi szalonna pult alatt, arra még igényt tartanánk. Amúgy itt szólt be Edit a kájónak, elméletem szerint ezért jojózik az interspár a László utcán…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

0 items - Ft
"A blog a legnagyobb nyilvánosság előtt gyakorolt magány." - Balla D. Károly, mint tudjuk.