Könyvek

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

A könyvirásból én nem tudok megélni, ezennel hivatalos. Vagyis teljesen hivatalos március 22-én lesz, mikor megszünik a fuzesi.consulting oldalam. Nehéz döntés volt, de ennyit én még megtérülés nélkül nem dolgoztam.

De hogy mi is történt valójában? Elmondom.

Az első könyvem megjelent, és egy napilap hétvégi kiadásában is szerepelt, egy interjúval velem. Abból a könyvből 64 példányt sikerült eladni. A United PC kiadó 5% jutalékot adott minden eladott könyv után, cserébe nem kellett fizetnem semmilyen kiadási költséget. Komolyabb marketing nélkül, ennyi példányt sikerült eladni, plusz a hirnév, ami néha pozitiv, de leginkább negativ volt. MOst már kapni sem lehet sehol, csak nálam illetve az elektronikus kiadást a weboldalamon.

A második könyv sokkal, de sokkal jobb szerintem. Igaz, nem olyan sokkoló, nem olyan kegyetlen, nem olyan kétségbeesett, mint az első! Egy évig foglalkoztam vele. Tulajdonképpen miatta lett létrehozva a weboldal, illetve nagyon sok munkát tettem ennek a könyvnek a marketingjébe. A boritó lehet, hogy melléfogás, mindenesetre stilusban passzol az elsőhöz. Online marketing kihivást, tanfolyamot végeztem, van Facebook oldal, Instagram oldal, blog oldal osztozva az első résszel, mégis semmi. Elárulom, másfél év alatt 10 db kelt el, plusz 7 db, amit én adtam el. A United PC nekem, mintirónak 20% kedvezményt ad a saját könyvem megvásárlásához. Nos, ebből sem gazdagodtam meg, bár nem is vártam úgy, az első csalódottséga miatt. Azt hittem, ,ha jó a könyv, akkor eladja magát, de úgy tünik, esélyt sem kapott az elolvasásra sem…

 

A harmadikat sokan olvasták. Lévén az ingyen volt, nos, ez azt hiszem mindent elmond.

 

Én úgy döntöttem, feladom. Marad az ingyenirás, csak mindenkit kérek, hogy ne csinálja utánam. Fogalmam sincs, egy iró miből és hogy tud megélni, egy újságirót még csak látok, aki jól ir és jól menő helyen van, de könyvirót, hát nem tudom. Nem nekem való, terápiának és hobbinak megfelel, ám nem számitok most már semmi jóra. Úgyhogy megszünik majd a weboldal, és másfél év múlva a második kötet jogai is visszaszállnak rám, félreteszem, és majd egyszer talán valaki elolvassa, akinek tetszik is.

Szólj hozzá Te is!