Karácsony

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Idén a karácsony nem a megszokott. külön költöztünk, külön ünneplünk, csak mi hárman. A fát elhozta a férjem a napokban, a diszekkel együtt, igy az örökölt kis fám itt lesz beállitva, nézegetve, szivünket melengetve. Apró tény a fáról, hogy a nagyszüleimé volt, amig nem vettek maguknak egy újat! Úgyszólván, örököltem… Kissé viseltes ugyan, de nekem emlék, igy aztán nem veszünk újat!

Karácsony, hóember

Az ajándékokról annyit, hogy szerény lesz az idei is, úgy mint a tavalyi évben, kevés tárgy, több együtt töltött idő. Nem látjuk értelmét nagyon vásárolni, ugyanis nem ez a végleges helyünk, igy aztán képzelhetitek, milyen nomádul is élünk most… Saját bútorunk is alig van, de persze pont annyi, hogy nem tudom, hova tegyem a fát! Ha én azt most felsorolnám, akkor magam is meglepődnék, mennyire kevés mindenünk van… Előző helyünkön hagytunk egy csomó mindent, és itt új életet kezdtünk!

Csak hogy megkoronázódjon a helyzet, 23-án megyek az injekciómért! Még az is lehet, hogy átalszom a karácsonyt, ha igy megy tovább. 8-tól hamarabb ugyanis nem tudok felkelni, lusta vagyok, vagy csak a kovid utóhatása, de hamarabb fáradok el, mióta egy hetet én is beteg voltam (ugyanakkor akkor is dolgoztam, amit most nem is értem, hogyan csináltam, márpedig januártól is ez lesz!).

Férjem eltervezte, hogy főzni fog, de nem tudom mi lesz belőle, mert fogy a fánk is, mármint, a tüzelő. Nekem az a feladatom, hogy minden legyen itthon, igy ezen iromány után nyakamba veszem a várost, és megveszem azt, amire még szükségünk lehet az ünnepek alatt. Kicsit tartok tőle, de nincs más választásom, a férjem ezen a héten délutános! Igy pihen. Ha jobban belegondolok, jó lesz az idei karácsony, bár több mindent terveztem adni a fiamnak a stikában megrendelt ajándékokon kivül! Alig birtam igy is becsomagolni őket, hogy meglepődhessen majd. Őt a koronája miatt nem tudom elvinni vásárolni magamnak, hogy a karácsonyi zsebpénzéből valamit vehessen, talán majd januárban

Ez is! Csak úgy rohannak a napok, mindig mindent halogatva, vagy épp a lehetőségektől elvágva élünk. Munka januárig nincs, de erről jut eszembe. olvastam, hogy a megváltozott munkaképességűek január 1-től keresetkorlát nélkül dolgozhatnak!!! Ez fantasztikus hir, kitárul előttem is a lehetőségek tárháza, csak épp megvárom az apróbetűs részt is, ki tudja?! Bármi lehet, de eddig jól hangzik.

Az újévről annyit, hogy gyerek még mindig virrasztani akar, de nem engedem. Azt kérdezte, hogy 18 évesen lehet-e már, a válaszom az volt, hogy igen, akkor már felnőtt lesz, csak épp a következmények is az övéi lesznek. 🙂

Remélem nektek is jól fog telni a karácsony, tele mindenféle finomsággal, szép és harmonikus érzésekkel, hálával, hogy élünk és tapasztalunk! Boldogat innen is!

Szólj hozzá Te is!