Janet, a Hírnév és az Alkohol … avagy, hogyan NE legyünk Híresek

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Janet Devlin egy rendkívül tehetséges fiatal. Írországból származik. Részt vett egy Európai Ki-Mit Tud-on is. (X FACTOR vagy valami ilyesmi.)

 

Egyedi énekhangjának köszönheti sikerét.

 

Számos albuma is megjelent már.

 

A YouTubeon több felvétele is visszahallgatható.

 

Íme az egyik kedvencem:

 

 

Az ír származású Janetocska 16 évesen lett „sztár” a Brit X Factorban. 18 évesen jelent meg első Single albuma. 20 évesen pedig egy napon az AA klubban köszönt a többieknek, ilyen módon: „Sziasztok! Janet vagyok alkoholista.” Ma már a 25. életévében jár és ahogy mondja „rehabilitáció alatt”.

 

Ahogy – önvallomásos videójában – meséli a többiek is csak kerekítették a szemüket: „Hogyan lehet valaki 20 évesen alkoholista?

 

 

Angolul értők most előnyben, hiszen Ő maga számol be a YouTubeon (idén márciusban feltöltött videójában – amiben rögtön az elején meg is említi, hogy egyesek csak mint „ClickBait” fogják értelmezni), milyen utakat járt be, hogy így alakultak a dolgok.

 

Itt nézhetitek meg a videót (melyet azóta 40 millióan láttak), melyben Sztár lett az X-Factorban:

 

 

 

 

Itt pedig a 9 évvel későbbi önvallomásos Videója. Hallgassátok meg Ti is! És tanuljatok belőle!

 

 

 

Béke legyen veletek! Tisztelet!

 

 

Művészet!, Újságírás, Világgép, Zene
"Mi a valóság? Hogyan határoznád meg? Ha arról beszélsz, amit érzel, amit szagolsz, ízlelsz, látsz, akkor a valóság csupán az agyad által megfejtett elektromos jelhalmaz. Ez az általad ismert világ." - Morpheus, Mátrix című film

Szólj hozzá Te is!