News Updates

Home » Célszemély » Infowars Superpost

Infowars Superpost

Elöljáróban annyit szeretnék elmondani, hogy én sem akartam elhinni mindazt, amit most leírok, egyszerűen nem akartam, hogy ez igaz legyen, még ha egyre valószínűbbnek is tűnt. Nem tudom, hányadik, vagy hány századik megfigyelésem győzött meg végül arról végképpen, hogy a skizofréniát külső tényezők okozzák, és a legkevésbé sem „kémiai egyensúlyzavar” az agyban, akármit jelentsen is ez a hülye kifejezés. Az emberi elme ellenkezik az ellen, hogy olyasmit fogadjon el, amilyen tulajdonságokkal ő nem rendelkezik, amire nem szocializálták, amilyen dolgokról nem hallott sem az iskoláiban, sem a szüleitől. Ráadásul nagyon pontosan működik az úgynevezett „hírelhárítás” nevű dolog, ha valaki olyan dolgokkal áll elő, amit a vezető elit nem szeretne, nagyon hamar konteónak bélyegzik, viszontláthatja az információját olyan oldalakon, amik ufókkal és gyíkemberekkel foglalkoznak, hiteltelenítve az információt. Ez a hírelhárítás. A másik módja az ilyesmi dolgok hiteltelenné tételének, hogy magát az információ közlőjét zavarják meg elméjében, éppen, amikor közölné az információit, tévútra vezetik, hülyeségeket mondatnak ki vele, hogy hiteltelenné tegyék. Ilyen körülmények között kell tehát megírnom ezt a bejegyzést, ha hatásvadász szeretnék lenni, most azt írnám, hogy attól rettegek, hogy közben megint megőrjítenek, likvidálnak, vagy máshogy hatástalanná tesznek, de be kell, hogy valljam, inkább csak attól félek, hogy nem lesz visszhangja, hanem elsikkad, mint bármi jelentéktelen dolog az interneten a még jelentéktelenebbek árnyékában. Ezt hívom én „agyonhallgatásnak”, amiben a „nem szól szám, nem fáj fejem” mentalitás is benne van, de találkoztam én már a Google által megmagyarázhatatlan módon való lejjebb rangsorolással is. Mindegy, a lényeg, hogy rejtsék valahogy az információt.

Évekig foglalkoztam skizofréniával a Skizofrénia underground című blogomon, és valami mindig visszatartott attól, hogy a Hanghalló módszert megismerjem, nem mondom, hogy valami láthatatlan erő, inkább mondanám lustaságnak, kombinálva némi hitetlenkedéssel, ami ezt a módszert övezi. Pedig ez az a módszer, aminek hatására a kirakós utolsó mozaikdarabja is a helyére kerül, nem kihagyható a történetből. A Hanghalló mozgalom és módszer története dióhéjban annyi, hogy az 1980-as években, Hollandiából indult útjára egy Marius Romme nevű pszichiáter professzor vezetésével (akit, ha jól tudom, sokat támadtak is ezért „szakmai” körökben). Hazánkban dr. Harangozó Judit vezetésével működik hasonló csoport, nemrég láttam egy videót, amiben Gallai István tapasztalati szakértő is megszólalt, aki a saját elmondása szerint gyógyultnak tekinthető, gyógyszert nem szed, a hangjait, amik az esetek nagy részében nem jelentkeznek, uralni tudja. Egyébként Harangozó Juditot megéri hallgatni/olvasni pszichiátriai kérdésekben, sőt, talán az egyetlen ma Magyarországon, aki hiteles információval szolgál a pszichiátriáról, nem hallgatva el semmit. Ő vezeti Magyarországon a Hanghalló mozgalom helyi szervezetét, tapasztalati szakértőket is képeznek ki, mint akik már túl vannak a skizofréniával való hercehurcán, és segítik a felépülésben a hozzájuk forduló skizofréneket/hanghallókat. Ez egy nagyon jó módszer, gyógyszermentes, és a skizofrének hangjait – mint minden jó pszichologizáló módszer – lelki okokra vezeti vissza, a hangokat elfojtott traumáknak tulajdonítják (ha jól mondom), ami szerint a hangoknak jelentése van, és ezeket elemezgetve jutunk közelebb a gyógyuláshoz. És máris túl sokat beszéltem róluk, viszont említést érdemel még, hogy a Hanghalló módszer a hangokkal való küzdésnek három fázisát különíti el: 1. Félelem, ijedtség, ami elsősorban az állapot megjelenésétől kapott sokk terméke, attól, hogy a személy bármit is próbál a hangok nem múlnak el. 2. Sajátos rend, rendszer kialakítása a hangokkal. Ebben a fázisban a hanghalló saját stratégiákat alakít ki hangjaival kapcsolatban, és megpróbál valamiféle határt szabni a hanghallásnak. 3. Stabilizáció: Amikor a hanghalló vagy „felhasználó” a lehalkult, elcsendesült hangokat az élete részének tekinti.

Bevallom őszintén, ez a megközelítés nagyon közel áll hozzám, csak azzal a különbséggel, hogy a hangok általában nem belülről, hanem kívülről jönnek. Az első két fázisban a „beteg” még veszélyben van, ki van téve a pszichiátriai erőszaknak, a 3.-ban akár le se szarhatja őket. A hanghallás azt jelenti, hogy a hangok megszelídülnek, és jórészt el is tűnnek, Gallai István számolt be erről egy videóban, amit az ember először kétkedéssel fogad, kivéve miután megtapasztalja. István is elmondta, hogy eddig az állapotig esetleg nagyon sok pszichózison keresztül vezet az út, mint az ő esetében is, de szerintem ez az általános, hogy a hanghalló immunitást szerezzen a hangok ártó befolyása ellen, nagyon sok gyakorlásra van szükség. Ha viszont eljutunk a 3. fázisig, a hangok gyakorlatilag nem árthatnak nekünk, jórészt elcsitulnak. Ha eddig nem sikerült minket a pszichiátriának eltenni bennünket láb alól, nagy valószínűséggel ezután sem fog. Nem gondolom, hogy a hangok jótékonyságból vagy valamiféle barátságosságból csitulnának el, az agy immunitást szerez az eltelt idő alatt a külső behatásoktól, akár valami ellenanyag termelésével, akár máshogy, de ezt tanulmányozhatnák is inkább a nagyokos pszichiáterek, mert azt mondják, ehhez értenek. Szerintem nem értenek semmihez, de ez magánvélemény. Az is lehet, hogy a hangok (tulajdonosai) belátják, hogy felesleges energiát pazarolni ezekre a személyekre, és a 3. fázistól kezdve csak tessék-lássék próbálkoznak. Egyébként hanghallók, hanghalló csoportok közelébe jutni nem mondanám, hogy egyszerű feladat, Harangozó Judit például nem utolérhető az interneten, szóval nem könnyű közéjük bekerülni, ráadásul Budapesti székhellyel rendelkeznek (bár több városban is vannak ilyen kezdemények), de nyugodjunk meg, a Hanghalló módszer távolról, magunkban is működik., megspórolhatjuk a sok Pestre való felutazást és a csoportokat.

Akkor elmondom, hogyan működik. Az első fázis elég ijesztő, az is a neve, hogy ijesztési fázis, aminek hatására szinte biztosan a pszichiátrián kötünk ki, ahol telebeszélik a fejünket mindenféle hülyeséggel, meg teletömnek gyógyszerrel, és mantrázzák, hogy ezt életünk végéig szednünk kell, satöbbi. Minél jobban bevesszük az általuk leadott maszlagot, egyébként, ez a fázis annál többször fog megismétlődni. Aztán következik a második fázis, ami érdekesebb: A hangokkal való sajátos rendszer kialakítása. A hangok egyébként célzottan a pszichiátriára akarnak juttatni minket, addig gyötörnek, amíg ez meg nem történik. Ezt még a második fázisban is megtehetik, amikor még csak ismerkedünk a hangok természetével, elcsodálkozhatunk például azon, hogy más-más hangok más-más személyiséggel rendelkeznek, vagy azon, hogy a város különböző pontjain különböző hangok szólnak hozzánk. Ezt úgy volt alkalmam megfigyelni, hogy egy ilyen alkalommal direkt váltogattam a tartózkodási helyeimet. Ez azt feltételezi, hogy több forrásból jönnek a hangok, tehát a forrásuk lakhelyünkhöz képest valamelyest a közelben van. Itt csak egy jó tanács: ennek ellenére NE próbáljuk beazonosítani a hangok forrását, mert ebbe nagyon bele tudnak kapaszkodni a hangok, tévútra vezetnek minket, aztán olyanokat vádolunk később ilyesmivel, akiknek ehhez az égvilágon semmi közük. A hangok mindig hazudnak, úgy mondanám, hogy egyszerűen nem tudnak igazat mondani, mintha súlyos hazudozásmániában szenvednének, még véletlenül se mondanak igazat soha. Viszont a hazugságáradattal céljuk van: vagy ártani nekünk vagy beterelni a pszichiátriára (ami lényegében ugyanaz). Ne dőljünk be annak se, ha egy adott személy hangján szólalnak meg, vagy általa alkalmazott szófordulatokat használnak, az ilyesmi szoftveresen simán előidézhető. Ebben a példában például egy már meghalt személy hangja szaval el egy verset:

Megemlítendő még itt, hogy az utazás és helyváltoztatás – ellentétben a pszichiátriai intézetekbe való bezárással – gyógyító hatású lehet a skizofréniára nézve, mondjuk, ha elég messzire utazol, nem tudnak elérni a kis hatótávolságú szarjaikkal. Több helyen olvastam az utazás pozitív hatásáról, sőt, egy történetet is hallottam, hogy egy férfi, amint a feleségén kitörni készült az elmebaj, mindig elvitte valahová wellnessezni, és csodák csodájára az asszony tünetei abbamaradtak, meggyógyult.

Itt egy másik videó, amiben a hülyegyerek elárulja nekünk, hogy Alan H. Frey 1962-ben publikálta az első tanulmányát a hangok mikrohullámú átviteléről, és vállalatok és egyebek használnak is reklám célra elektromágneses szignálokat, hogy fokozzák a vásárlási kedvet, de természetesen semmilyen más célra nem használják. Tehát nem csak katonai célra, hanem polgári célokra is bárki nyugodtan felhasználhatja, aki egy kicsit utána keres, lényegében csak az nem használja már csak, aki nem akarja, ami annyit jelent, hogy a kormány mellett bűnözői csoportok is nyugodt szívvel bevethetik bárki ellen. Van erre szabályozás? Természetesen nincs. Anélkül, hogy ujjal akarnék mutogatni, és itt külön szólok, hogy ez csak feltételezés, jócskán van érdeke a kormánynak, katonaságnak, stb ilyen projekteket futtatni, és szemet húnyni afölött, ha néhány rossz fiú a saját szakállára csinálja. Mert, mondjuk, hogy működik az agykutatás? Mitől fejlődik olyan hihetetlen ütemben? Hallott valaki arról, hogy kormánylaboratóriumok tesztalanyokat keresnek ilyen kísérletkehez? Meg aztán hogy kiviteleznék a 0-24-es megfigyelést, és a legfőképpen hogyan fizetnék a kísérletben résztvevőket. Az elmekontroll kísérletek lényege éppen abban áll, hogy a kísérlet alanyai ne tudják, hogy kontrollálják őket. Most azt is mondhatnám, hogy a kormányzat hadat visel a saját lakossága ellen, az se lenne túlzás, de egyelőre feltételezzünk annyit, hogy a nekik nem tetsző vagy haszontalan elemeket, vagy mondjuk, akik intelligensek, de szerintük rosszra használják az intelligenciájukat, szóval az ilyeneket önkényesen bevonják a kísérletekbe, és ha valaki ilyenek miatt háborog, akkor azt vagy elhallgattassák, vagy konteónak nevezzék, amit mond vagy éljenek az információ elhárítás valamely más módszerével. Cserébe kapnak egy pár kísérleti patkányt, akinek löknek némi rokkantnyugdíjat, ennyi a fizetség. Gondosan ügyelnek arra, hogy a lakosság 1%-ánál többet ne tegyen ki ezeknek a számaránya, és még ha valaki szóba is hozza a skizofréniát, azt se tudja a 99%, hogy miről is van szó valójában. A legműveltebbek azt is tudják, hogy nem összetévesztendő a több személyiséggel, a disszociatív zavarral, a műveletlenek ezt sem tudják, hanem azt hiszik, a skizofrénnek 2 személyisége van. Abban sincs köszönet, amit a pszichiáterek Eugen Bleuler és Emil Kraepelin nyomán erőltetnek rá a lakosságra, vagyis a hülye elméletüket, azt meg végképp csak kevesen tudják, hogy a skizofrének valójában a kormány/katonaság/bűnözői csoportok kísérleteinek a végtermékei, és skizofrénként jelennek meg a társadalomban, és a pszichiáterek halálra kínozzák, gyötrik és szekálják őket. Olyan gyógyszereket kényszerítenek beléjük, amivel csak alacsony életfunkciókat bírnak ellátni, azt is rosszul, és ha nincs rájuk több szükség, mehetnek a szemétdombra, valamelyik elfekvőbe, a gyors halálba. Ilyen olcsó manapság az emberi élet, és valószínűleg így fejlődik az elmetudomány, hogy máshogy fejlődne, talán a szürkeállomány nyiszálásából vagy csak úgy magától, mert a pszichiáterek annyit sem foglalkoznak az emberrel, mint egy büdös bogárral, hanem csak az elmetudományok helyét bitorolják, és szadista módjára kémiai lobotómiával kínozzák az embereket. Valahogy így fejlődik az elmetudomány és a kibernetika, ami még mindig az irányítás tudománya. Csak az a baj, hogy ezek az emberek nem járultak hozzá, hogy az ő zsírjukon fejlődjön a tudomány, és cserébe a társadalomtól arculköpést kapjanak (a kongó információ hiány miatt), korai betegégeket, demenciát és kínhalált. A kormány (vagy az éppen illetékes intézet) ellenségnek nevezte ki ezeket az embereket, biztos van valahol arról egy titkos záradék, hogy ellenük a „nem halálos fegyverek” bevethetők, nemzetbiztonsági okokból. Aztán, sajnos, mégis ebbe halnak bele, igaz évekkel később.

A skizofrénia érdekes módon együtt változik, fejlődik az emberiséggel, azóta, hogy az 1900-as évek körül gyanús körülmények között felütötte a fejét. Auditorikus (hangalapú) hallucinációkra korlátozódik, nagyon ritkán számolnak be vizuális hallucinációkról. Például a József Attilát ért hallucinációk az 1930-as években egészen enyhe és Érdekes, hogy általában az atémájában is kezdetleges hallucinációk voltak. Utána lehet nézni Németh Attila: József Attila pszichiátriai betegségei című könyvében, közli Bak Róbert, József Attila pszichiáterének feljegyzéseit a hallucinációiról. Ma már szatellites technológiáról, mesterséges intelligenciáról, és egészen bonyolult és körmönfont hallucinációkról és ezek nyomán kialakult téveszmékről lehet hallani.

Aztán ez lehet emberi fül (agy) álltal hallható vagy hallhatatlan frekvencián, az egyik hatásosabb, mint a másik. A hallhatatlan frekvencián csak a téveszmék gerjesztése megy, bár ugyanez megy a hallhatón is: véleményem szerint nincs olyan, hogy téveszme, csak addig sulykolt állítások, amíg az ember igaznak fogja fel a fals dolgot. Tehát csak agymosás létezik. Talán, ha elég sikert elérnének benne, ki tudnák terjeszteni a lakosság egy nagyobb százalékára, de talán már így is több ember van érintve, mint az 1%-os skizofrén népesség. Egyik árulkodó jele lehet a fülzúgás, több helyen olvastam, nem igazán a füled zúg, hanem az agyad, sosem csituló, idegesítő, magas frekvencián, talán jele lehet a megfigyelésnek, ha gondolatokat nem is közvetítenek feléd egyelőre. Egy-egy skizofrén „shub” összehangolt támadás a „nem halálos fegyverekkel”, ami elég hervasztó módon némi hangicsálást jelent a hallható vagy nem hallható frekvencián, de ne becsüljük alá. Például mit tennénk, ha valaki azt mondaná, hogy a „kurva anyád?”, ki mit, vérmérséklete szerint. Vagy ha egy órán keresztül mondogatnák, vagy ha 0-24-ben? És ha ehhez más hangok is csatlakoznának? Hogy csak egy klasszikus példát idézzek, Bérczesi Robi 23 eltérő személyiségű és hangú entitást figyelt meg, amit az Én és az ének című könyvében le is írt. Ilyen körülmények között vajon könnyű higgadtnak/természetesnek maradni? Nem lehangoltnak/felhangoltnak lenni, hogy pszichiátriai kifejezéssel éljek. Nem mondhatnám. A hangoknak több célja van: téveszméket gerjeszteni a személyben és pszichiátriára juttatni őt. Valamint károkat okozni neki, megfigyelni a viselkedését egy-egy ilyen traumatikus helyzetben. Vagyis kísérletezni rajta. Egy-egy pszichotikus „shub” megfelel egy-egy hadviselési kampánynak, melynek során ilyen távolba ható hangfegyverekkel gyötrik az embert. A hangok tulajdonosai megfelelően edukáltak a feladatra, jellemző, szuggesztív szófordulatokat használnak, amiket meg is örökítettem egy bejegyzésemben.

Jellemző pl.:

– Nagyon jól tudod, hogy…

Inkább azt mondanád meg, hogy…

– Hányszor mondjam el neked, hogy…

stb.

+1. Talán említést érdemel még, vagy fontos lehet, hogy téveszmék gerjesztésénél (illetve próbálkozásnál) téves gondolatainkat a hangok az “Így van.”, “Pontosan.”, “Szó szerint.”, “Igazad van.” kifejezésekkel nyugtázzák, így keltve bennünk a hamis képzeteket.

Azt hiszem, egyelőre ennyit akartam mondani első körben. Mivel a technikai részletek tekintetében nem vagyok teljesen tájékozott, őszintén szólva technikai analfabéta vagyok, ezeknek a részleteknek utána lehet nézni a megfelelő helyeken azoknak, akik nem ennyire „bölcsészmérnökök”, mint én. Erre a célra Alan Watt egy szövegéből választottam szemelvényeket, így is tisztelegve a mester előtt, akit az igazság keresőjének tartottak, és e célból nem volt rest néhány konspirációs teóriát sem felhasználni a maga javára, mint ahogy én sem vagyok. A szöveg címe „A gondolataid nem tőled jönnek”, egy 2007-es májusi rádióműsorban hangzott el, akit érdekel, annak számára elérhetővé teszem a teljes szöveget. Legyen ez tisztelet Alan Watt előtt, a 2021. március 4-én váratlanul, sajnálatos módon elhalálozott, kissé tisztázatlan körülmények között:

Ma éjjel egy bonyolult területet derítek fel, a politikai kontroll területét, ami a nagyon modern fegyverzeten alapszik. Ez a fegyverzet egy ideje már megvolt, és valójában ezt már alaposan ki is próbálták. Ott fent tudják, hogy ez jól működik; ezt a hadiipari komplexum fejlesztette ki, nagy területeken és lakosságokon próbálta ki, ahol a hatásokat kormányügynökségek támasztották alá, meg orvosi rendelők, társadalmi felügyeleti és segélyező intézmények, rendőrség, mentők, és megannyi más szolgálat, amelyek adatokat szolgáltattak az emberi viselkedésről, amint az változott. Különféle pulzáló energiákat bocsátottak rá irányítottan bizonyos területekre, lakosságokra, különféle frekvenciákat használva, hogy meglássák, hogy mik azoknak a hatásai az érintett emberek lszellemi állapotára. Ez már igazán régi dolog, amit használtak , legalábbis kisebb méretekben, már az 1950-es években a CIA es az MI6 egyes részlegeiben, akiknek a mikro-áramkörök technológiája már megvolt még mielőtt a közönség valaha is hallott volna tranzisztorokról a régi áramköri kártyákon. Akkoriban ezek hordozhatók voltak.

Ennek egy részéről Zbigniew Brzezinski írt röviden, vagy legalábbis érintőlegesen, egy könyvben, “A Technotronikus Kor” cimü fejezetben. A könyv címe “Két Korszak Között” volt. A “technotronika” kifejezést használta. Ennek vannak más nevei is – “Biotronika”, es még más nevek. Ezen a területen különféle tudományágak jönnek össze: az orvostudomány, elektronika, specializált fegyvergyártó társaságok, és számítógépek, hogy mindezt nagyobb méretekben megvalósítsák; jobban előre megjósolható méretekben, megjósolható eredménnyel. Ez azon alapult, amit az elit úgy látott, hogy az szükséges a világ lakosságának a kontrollálásához. Kontrollálni őket még a hangulatuk, a viselkedésük területén is, sőt még gondolatokat is tudni beletenni a fejükbe, közvetlenül az agyukba, amikor is az illető személy (az alany) nem is lenne tudatában, hogy az máshonnan jön. Az emberek csak követnék azt, amiről azt hiszik, hogy az a saját gondolatuk volt.

A legegyszerűbb módszer az volt, hogy egy másodlagos hullámot, nevezetesen ELF (Extra Low Frequency) jelet rátesznek egy vivőfrekvenciára, ami egy elektromágneses sugárzás, (ez a Rendkívul Alacsony Frekvenciás ELF jel a nagyfekvenciás jel hátán utazik, modulációs módon). Az alacsony frekvenciák azok, amelyek a leginkább befolyásolják az emberi viselkedést, mert a testünkben minden sejtnek [és az idegrendszer részeinek] megvan a saját elektromos rezgési frekvenciája. Ez ismert volt már több mint 100 éve. Az összes tápanyagokat amiket a testünk felvesz, ezek szerint a frekvenciák szerint veszi fel. Szükségünk van arra, hogy a frekvenciák összeillők legyenek. Az egyik a másikba abszorbeálodik. Ezek mind egyszerre vibrálnak. Ezek régi-régi teóriák, amik visszamenve megtalálhatók a szent könyvekben is, és ezekről írtak a görög filozófusok, akik gyakran emlitik Pitagorászt, és a szimultán (szimpatikus) rezgések egész tudományát. Ez olyan, mint amikor egy húros hangszer, amely a szoba túlsó végében van, átellenben egy másik hangszertől, amely ugyanarra a hangmagasságra van hangolva, szintén rezegni kezd, amikor a másikat megpendítik. Hát ez nagyon hasonló ehhez az adott tudományhoz.”

1998 tavaszán, a “Parameters” –ben, ami az USA Hadserege Hadi Kollégiuma negyedéves magazinja, Timothy L. Thomas irt egy cikket, aminek a címe: “Az Agynak Nincs Védőfala a Behatolás Ellen.” És a cikk annak a megmagyarázásával folytatódott, hogy az emberek mit tapasztalhatnak a közeljövőben. Ezt mondja:

Nemrég egy orosz katonai újságcikk egy kissé más oldalról világította meg ezt a problémát, kijelentvén, hogy ‘az emberiség egy pszichotronikus háború küszöbén áll’, ahol az agy és a test van a középpontban. Az a cikk orosz és nemzetközi próbálkozásokat tárgyalt arra nézve, hogy VHF (Nagyon Nagy Frekvenciás) generátorokkal kontrollálják az emberek pszicho-fizikai állapotát és döntéshozási folyamatát.”

Ezek olyan jövőbeli szcenáriókat vetítettek előre 1994-ben, aholis a katonaság magas szintű haditechnikát fog használni, együttesen a helyi rendőrséggel. Ezeket a fegyvereket használni lehet majd a nép ellen, akik — mint “ŐK (a kormány) AZT KIJELENTIK,” olyan tevékenységeket folytatnak, amiket ŐK (a kormány) meg akarnak szüntetni. Szóval, ha felszólalsz valami ellen, az már ebbe a kategóriába esik, mert ez egy olyan tevékenység, amit a kormány meg akar szüntetni. Törvényesen [most még] nem tudnak ezért felelősségre vonni téged vagy ellenségnek nyilvánítani téged – legalábbis nyilvánosan nem, de biztonsági szinten már igen – hanem, ezt ellened használhatják, ha épp útban vagy, vagy kellemetlenkedsz. Akkor belőled egy “felszólalási bűnöző” lehet, vagy egy “gondolati bűnöző,”

és ezt ellened használhatják, anélkül hogy te tudnál erről. Csak hirtelen furcsa betegséged támad, vagy megőrülsz………..

..….Hangokat fogsz hallani egész nap és éjjel a fejedben, vagy fizikai betegséged támad, és hirtelen vérszegény leszel. Egy roppant széles skálája a dolgoknak összezavarodhat ezektől a beavatkozásoktól, amik a belső biokémiádat felborítják, vagy az agyad egyszerűen egy billió irányba eltévelyedhet, mintha hallucinációt okozó kábitószereket vettél volna be. Ez tartósan megnyomorithat téged fizikailag, vagy szellemileg, vagy mindkét téren. Ezeket a dolgokat nem ilyen formában tárgyalják meg, hacsak nem olyan szcenáriókban akarják őket használni, amiket előre vetítettek. Ezeket előre vetítik, mert ezek ismerik a kitűzött tervcélt – a jövőt, amit ránk hoznak. És ez már itt is van.

Ezek a beszámolók aztán még hozzáteszik, hogy az a kifejezés hogy “nem-halálos,” az nem szükségszerűen jelenti azt, hogy az nem lesz halálos. Ez egyfajta kétértelmű beszéd, olyan Orwell-i duma, és ezt úgy nevezik, hogy “collateral damage” vagyis “velejáró áldozatok,” ha ezek a haditechnikák ténylegesen megölnek embereket. Te itt katonai kifejezés szerint csak egy “velejáró áldozat” vagy a kormánynak a lakosság elleni háborújában.

Forrás: http://www.alanwattsentientsentinel.eu/hungarian/transcripts/HUN_2007May18_Alan_Watt_Blurb_YourThoughtsAreNotYourOwn.html

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

0 items - Ft
"A blog a legnagyobb nyilvánosság előtt gyakorolt magány." - Balla D. Károly, mint tudjuk.