Év végi összegzés

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Ez az év is eltelt, egész lassan szerintem. Bár másképp nem fért volna bele ennyi minden, te jó ég!

Ezen a nemes napon minden évben már hagyomány nálam az elmúlt egy évet összegezni. Tavaly már listát is irtam, a következő év remélendő történéseiről, elhatározásairól (és itt direkt nem fogadalmat irok).

Koronavírus, maszk

2020, nem semmi év voltál!

Év elején a férjem majdnem kiment Svájcba dolgozni. Befizettük az ügynökségnek a dijat, mikor utolsó pillanatban nem tudott itt hagyni minket, a biztos állástalanságot választotta. Ahogy ő gondolta, hiszen kapott egy bankban állást nem sokkal az után, hogy mégis maradt. Olyan szerencsésnek éreztük magunkat!!

Aztán jött a járvány, és őt kirúgták. Tiszta hullámvasút volt már az év eleje is. Nekem is megszűnt a saját munkám, minimális maradt meg (ismét priváttanárkodtam, ez már sokszor kihúzott a bajból). Gondolkodtunk azon, hogy beszállunk egy franchise-ba, ezzel kapcsolatban, de hatalmasat buktunk volna, ha megtesszük, jött az online oktatás és a teljes lezárás! Újabb szerencse vagy szerencsétlenség, ki tudja.

Jött az, hogy elment a bérlő, mert nem akart fizetni és nekem kellett a pénz, de nagyon, igy kitakaritottunk és kiadtuk mi. Bonyodalmak, ügyvédek, permeglengetés, ijedtség. Ezt megkoronázta a balesetünk és hogy elköltöztünk, a béke nevében. Senkinek nem tett jót a bezártság!

Kettő között pedig 2 napra elutaztunk Cserkeszőlőre egy üres apartmanházba, hármasban. Nagyon szuperül éreztük magunkat, grilleztünk, sétáltunk, pihentünk, és legfőképp, kimozdultunk.

Költözés. Hagyjuk, nagyon nehéz volt, rengeteg volt a cuccunk, ez meg itt egy ház, nagy kerttel, volt paradicsom és padlizsán nevelés, fűkasza, szerelők, dobozhegyek és főzőcskézés. Új környezet, új iskola, új munkahelyek!

A mai napig is csak kapkodom a fejem, mennyi minden történt, azóta is. Persze belobbant az újabb Covid hullám, igy aztán most sem könnyű, ám mégis van a férjemnek munkája. Talán kétszer mégsem csap be ugyanoda a villám! Ez a mostani biztosnak tűnik…

És persze ott van 2021 is, most már csak órák kérdése. Nem vagyok jövőbelátó, de egyrészt remélem, hogy év végére már a saját házunkban leszünk, másrészt bizom abban, hogy ismét minden akadályt közösen le fogunk győzni. Én küzdök a magam kis érzéseivel, rossz tapasztalataival, de időm nincs szorongani (vagy ha mégis, akkor kiszorongom magam fél évre előre, aztán semmi) és annyi pozitiv ÚJ dolog is történik velem igy negyven évesen, hogy csak kapkodom a fejem!

Olvastam instán, hogy mindenki a saját tempójában halad. Erre gondolok, mikor azt érzem, hogy le vagyok maradva, rosszkor vállaltam dolgokat, rosszul döntöttem vagy éppen hatalmas balszerencse ért. Az volt az idézetben, hogy jobb későn, mint soha, és ne hagyjam elveszni az örömöm az elért dolgok miatt, csak mert később jöttek az életembe.

Ismét motivációs videókat hallgatok, a meditáció már nem köt le annyira. 2021-ben Schilling Péter személyre szóló numerológiai útmutatóját fogom követni a horoszkóp mellett, azt hiszem, ez bőven ad majd nekem elfoglaltságot. Szivből hiszem, hogy az online személyi asszisztens poziciómat folytathatom januártól, részmunkaidőben és hogy a gyerek négyes magatartása is kitart, valamint hizni is fog végre! Panasza nincs, a gasztroenterológus szerint fogadjuk el, hogy ilyen alkat… Vérképe is jó. Gyógytornára jár, mennyi minden kiderült!

És persze, el ne felejtsem: sok a gyógyszer, szeretnék kevesebbet szedni, vagy ritkitani az injekciót. Természetesen nem egyedül, épp magánorvost keresek (lehet, hogy találtam is egyet), aki segit ebben. Ágyúval verébre nem szerencsés, ezt az adagot egy alapos rosszullét után kaptam, és senki nem mert hozzá nyúlni, de már épp ideje, ugyanis sokallom, jól vagyok! Drukkoljatok majd.

Boldog Új Évet Kivánok!

Szólj hozzá Te is!