Esti program David Icke-kal

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

 

Belenéztem egy David Icke videóba. Azt mondja, a COVID-19 nem létezik, az egész nem más, mint 5G 60 GHz-en. Végülis, nem ez lenne az első eset, hogy olyat állítanak, ami nem létezik. Skizofrénia sem létezik. Bár, jelen pillanatban ez senkit sem érdekel. Mégis kiváló előtanulmány lehetett, arra, hogy meddig lehet az embereket hülyíteni. Körülbelül az örökkévalóságig, de mindegy. Az emberiség 1%-án kitesztelték, meddig megy a néphülyítés, és most kiterjesztették a 100%-ra. Csak ezúttal nem agyra mennek, hanem tüdőre. És érdekes módon az ilyesfajta véleményt szeretik letiltani, enyhébb esetben összeesküvés-elméletnek bélyegezni. Érdekes, lassan az összeesküvés-elmélet lesz a leggyakrabban használt szó, mert mindenre rámondják, ami nem tükrözi a hivatalos álláspontot, és jujuj, letiltanak, és jujuj, elvisz a rendőrség, “önveszélyességre” hivatkozva. Milyen humánus.

Engem nem érdekel, létezik-e COVID-19, és mennyiben létezik. Soha nem is érdekelt igazából. Nem vagyok sem virológus, sem orvos, sem semmilyen tudós. Bár, egy virológus, felteszem, ugyanannyira félrebeszélhet, mint egy pszichiáter. A pszichiátriának is megvan vagy 3 féle beszédmódja, egy a páciensek számára, egy az egymás közti beszélgetésre, és egy (ál)tudományos nyelvezet, amit ők se értenek igazán, sőt le se szarják. Őket az érdekli, van-e sör a krigliben, whisky az üvegben, a kis nővérke meg van-e csinálva az éjszakai műszakból, és más effélék. A nagyközönség számára mindig ki van találva egy maszlag, egy szellemi rágógumi, lehetőleg bedobva a mainstream médiába, fizetségért, vagy anyagi haszonért. Egyesek örömére, vagy inkább hasznára, mások kárára.

Mindenesetre David Icke kapcsán és az 5G kapcsán, és a koronavírus kapcsán most fordult elő először, hogy valamilyen témát diktatórikus módon letiltottak az egész világon a közösségi médiában, majd sietve nyilvánosan, jól-rosszul kifigurázták, és összeesküvés elméletnek bélyegezték. Mert erre azt hiszik, hogy egy univerzális módszer, ami a végtelenségig megy. A sok firkász azt írja, amiért fizetnek nekik, és amit engednek. Így megy ez. Nem tisztem igazolni, sem cáfolni a David Icke interjúban elhangzottak valóságtartalmát. Azt mondom, amit a riporter mondott, az 1984-et idézve: “Az univezális csalás/hazugság idején, elmondani az igazságot egy forradalmi cselekedet.” Én tudom az igazságot a skizofréniáról (legalábbis sejtem), de nem tudom a COVID-19-ről. Talán valaki tudja. Talán David Icke? Vagy más? Szerintem minden véleménynek hangot kell adni. A Facebook letiltotta David Icke eddig 30 milliós nézettségű videóját. Szerintem a Twitter sem nézi jó szemmel a témát, vagyis tudok róla, hogy nem. Engem letiltani nem nagy kunszt. Érdekel? Nem. Úgysem túl nagy itt a nézettség, az egyetlen, amit az emberek figyelembe vesznek az interneten, az a web 2-es szemét, ahol az emberek idejük nagy részét töltik.

Koronavírus, Skizofrénia, Világgép
Mintha kizártak volna a saját bulimból, másnaposan kávézgatok különféle presszókban, várva, hogy elkezdődjön végre az életem afterpartija. / In Progress: DE-BTK kommunikáció-médiatudomány, újságíró szakirány /

Szólj hozzá Te is!