Egy célszemély érzései

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Azt mondják, az embert az érzései különböztetnek meg a gépektől. Ebből a szempontból most én szívesebben lennék gép, de mivel ember vagyok, nyilván én is érzek valamit ezzel a témával kapcsolatban. Mégpedig azt, hogy nem igazán könnyű napirendre térni fölötte. Olvasom, hogy mostanában (szeptember 20 körül) bizonyosodott be egy összeesküvés-elméletről, hogy nem az. Az Area 51, Nevadában található légitámaszpontról van szó, ahol a feltételezések szerint bizonyos ufókutatásokat végeztek. Néha az az érzésem, hogy már lassanként mindent bevetnek a médiában, és mindent elismernek, hogy eltereljék a figyelmet arról, hogy az emberiség döntő többsége elmekontroll alatt van. Hogy milyen mértékben, azt csak az illetékesek tudnák megmondani (vagy még ők sem), akik ezt bizonygatják, természetesen az összeesküvés-elmélet hívők és a skizofrének. Őket megpróbálják pszichiátriailag diagnosztizálni, illetve elnyomni.

Nem tudom, mennyi időt kell várni arra, amíg a világ nagyrésze belátja, hogy ez így nem mehet tovább, illetve belátja-e valaha, vagy elég nekik, ha újabb Marvel-filmeket és Harry Potter és Star Wars részeket kapnak? Elég-e a Second Life, a WoW és GTA – San Andreas, hogy elterelje a figyelmet a valóságról? Elég-e a média által gerjesztett aktuálpolitikai- és celebhisztéria, hogy elterelje a figyelmet arról, ami ma valójában zajlik? Eddig elég volt. Kissé fordított a helyzet, mint ahogy ma a valóságban gondolják. A skizofrének élik az igazi életet – minden elmekontroll kísérletnek alávetve, leválasztva az internetről és a tömegkommunikációs eszközökről, a többiek elmenekülnek a valóság elől. Érdekes, hogy a skizofrének az utcán csavarogva, hallucinálva, vagy intézetekbe dugva jobban megtapasztalják a rendszer nyers valóságát, mint azok, akik a manapság fikcióknak élnek, azokért lelkesednek, azokkal foglalkoznak.

Nem veszélyesek a fennálló technokrata társadalmi elitre, elégedettek a világgal, kimerül a József Attila “ehess, ihass, ölelhess, alhass” imperatívusza, azzal a kitétellel, hogy “mindennapi fikcióinkat és agymosásunkat add meg nekünk ma”, ugye? És ennyi, ámen. Viszont nem azért kezdtem el most írni, hogy ostorozzam ezeket az alkotásokat, ez egy fogyasztói társadalom, mindenki maga dönti el, miből mennyit fogyaszt, bár a valóságból általában, köszönik, ha lehet, nem kérnek. Mondják, a mostani agykutatások kimondottan a brainnet nevű dologra irányulnak, úgy tudom, kötöttek is már emberi agyat hálózatba, és ki máson végeznék az elmekísérletet az brainnet vagy agyi internet kutatásához – persze a jó öreg skizofréneken. Hogy aztán azt is nagyszerű találmányként adják el, mint az 5G-t, és még jobban egy fikcionális világba meneküljenek, és még jobban leszarhassák az egész skizofréniát és az egész agykutatást, de addigra már úgyis mindegy lesz, a klímaváltozás következtében úgyis egy csomó minden víz alá kerül előreláthatólag, akkor meg nem tök mindegy? Addig meg hazudjunk rendületlenül, ameddig összeomlik a fejünkre az egész tákolmány.

Még annyit hozzátennék, hogy dühös vagyok ugyan a technológiai zaklatás miatt, elsősorban az érzéseimmel kezdtem, csak aztán elragadtak a gondolataim, legtöbbet mégsem a technológiai zaklatás miatt szenvedtem, hanem a pszichiátriai tortúra miatt, az embereket hülyítő propaganda miatt, a kétarcú igazság miatt, aminek csak az egyik felét nyomták le az emberek torkán a média, és az úgynevezett tudományuk segítségével, amihez ők sem értenek igazán, nem is érdekli őket, hiszen úgyis tudják, hogy az egész csak egy bűvésztrükk. Ja, arról akartam szólni, hogy csalódott, és dühös vagyok az átverésért, és haragszom, amiért belőlem is hülyét csináltak, amikor a skizofréniáról írtam, észre sem véve, hogy az egész témám tárgya nem létezik. Éppen kapóra jöttem bizonyos köröknek, mert azzal, hogy elleneztem a skizofrénekkel szembeni bánásmódot, épp azt bizonygattam, hogy van skizofrénia, holott nincs.  De mit tudok csinálni?

Szívok tovább, ahogy eddig. Az a helyzet állt elő, hogy a blog részben elérte a célját, de ezért valószínűleg nem elismerést fogok kapni, hanem basztatást és anyázást, valószínűleg minden oldalról. Viszont, amikor kiderül majd, hogy igazam volt, akkor se kérek már semmit, csak azt, amit most, hogy “hagyjanak békén (, pénz, hagyjanak békén)”.

Pszichiátria, Skizofrénia, Világgép
Mintha kizártak volna a saját bulimból, másnaposan kávézgatok különféle presszókban, várva, hogy elkezdődjön végre az életem afterpartija. / In Progress: DE-BTK kommunikáció-médiatudomány, újságíró szakirány /

Szólj hozzá Te is!