2022.01.22.

3 thoughts on “Chicken Police – Paint it Red!

  1. A játék jónak tűnik, ki is fogom próbálni. Segít szerinted a Xanax/Frontin, hogy esetlegen jobban teljesítsek vagy aludni tudjak egyáltalán?
    Üdv.: (A beszélő madár…)

    1. “esetlegesen” Nyilván jelenleg is iszok és benzodiazepin (több márka is) alapú gyógyszerek hatása alatt állok.

  2. Szia, Beszélő Madár!

    Én mostanában már nem iszom alkoholt, inkább csak nyelek egyet, ha megkívánom/előjön a sóvárgás. Nem tiltottam meg magam számára, alkalomszerűen még elképzelhetőnek tartom, de a rendszeres fogyasztásáról már lemondtam. Most a cigivel szenvedek, hogy próbálnám csökkenteni, valahogy sikerül is, már simán lefeleztem, de ezzel sem vagyok megelégedve. Én is próbálkozom alkalomszerűen a Xanax-szal, mert pocsék az alvásom, illetve akkor alszom, amikor nem kellene (délután). Nem voltam vele megelégedve. Mármint a Xanax-szal. Ha időlegesen segít is, másnap is van hogy érzem a hatását. Ezt “Xanax másnaposság”-nak hívom. Persze, aláírom, ésszel alkalmazva, biztos van, akinek segít. Az antipszichotikumot minimális adagban szedem naponta, reggel 3 mg Reagila. Ha nem alszom ki magam, és gyakran nem alszom ki, maga a rémálom, gyakran black outolok tőle napközben, ill. extrém fáradtság jön rám. Ezt is le kellene felezni, szerintem, de nem vagyok orvos, házilagosan próbáltam, valamennyire be is jött a 1,5 mg, de rizikósabb időkben nem próbálkozom, illetve lusta vagyok patikamérlegen felezgetni a kapszulát. Örülök, hogy írtál, velem az van nagy vonalakban, hogy múlt héttől megint dolgozom, a záródolgozatomon kívül már csak pár tantárgy van hátra a BA diplomámhoz, természetesen a munkelehetőség legcsekélyebb reménye nélkül, de alapból nem is azért csináltam a szakot, hanem érdeklődésből. Próbálok informatikai dolgokkal foglalkozni, illetve egy keveset olvasni is, de ez a kb. 3 hét meleg nagyon betett, szerintem a gyógyszerrel együtt különösen szar hatása van, illetve sikerült jelentős túlsúlyra is szert tennem, az alvásom szar, szakaszos, és ez így együtt nem a legjobb. A legjobban azt sajnálom, hogy ez a meleg a gyógyszerrel együtt betett nálam bármiféle szellemi tevékenységnek, blogot is jó régen (nem) írtam már. Néha gondolom, hogy kellene, de maximum rinyálás telne tőlem, de még az is jobb lenne, mert ennyi sem telik. Szerintem ez a hozzászólás felfogható egy 1/2 bejegyzésnek. Remélem, ez a szünet csak időleges, és majd aktivizálom magam. Amúgy jó Chicken Police-ozást, szerintem tetszeni fog! Minden jót, ha van valami észrevételed, szívesen veszem!

    Ja, így visszatérve a végén a Xanax kérdésre, amennyit ad, szerintem el is vesz, ember legyen a talpán, és csinálja ésszel, aki ezzel próbálkozik, hogy “hasznot húzzon” belőle. Ugyanez igaz az alkoholra és a cigire is, meg az egyéb pótszerekre, pl. a kávéra, amiből viszonylag sokat fogyasztok, hogy kibekkeljem az antipszichó okozta fáradtságot, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Most így látom, szerintem életkorilag is, valamivel talán érettebb lettem (így szokták mondani), na, meg a szervezetem sem úgy reagál már, mint régen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.