Buszállomás, de fent a Malév is jár…

Buszállomás, de fent a Malév is jár…

Több MAN Lion’s City 18E buszt fognak Nyíregyházán forgalomba állítani. Amúgy bocsánat, hogy lekötöttpályásoztam a buszsofőröket, az a villamos és a kisvonat. BDB Alfie-ként egy kicsit hamar felkapom a vizet arra, hogy pl. Nikinél csak a buszsofőrök vásárolhatnak, stb… Tiszta MÁV… Mert Edit meg az övék, szerintük… Most kezdjem el sorolni Béla-sant, ahogy egész délután rám vár a boltjában, a sarokban, mint egy pók, és amikor lemegyek valamiért, teljes önelégültséggel zárja be előttem az ajtót? Teljesen jó üzletpolitika, tényleg a vásárlókkal való kib@szásra kellene ezután is koncentrálni…

Leginkább a buszállomáson nagy vagányok, aka “parasztelosztó”, példaképük szerintem Yoke, a Pikolóból, aki azzal vagánykodik, hogy szivatja Ózdon meg Barcikán az utasokat, titokban mind akkora nagy vagány akar lenni, akkora maffiás, mint a La Casa-s, Pikolós társaság, Yoke, Cérna, Szilárd, Hámáki (na, ki itt is az összekötő kapocs), és az egyéb helyi pitiáner bűnözőkből álló társaság, körülbelül akkora válogatott gazemberekből áll az ottani társulat, “trupp”, mint a nyíregyházi pszichiátria “szakemberei” (nemzetközi fasiszta, gyötrő inkvizítorai), szóval ahol az “alvilág” és a “felvilág” is ilyen szedett-vetett, gyülevész népségből áll, az a város, szerintetek mibe’ van?

Válogatott nemzetkzözi és cigány bűnözők előtt hajbókol Nyíregyháza, a megszokott magyar szolgalelkűségével, miközben azok játsszák az eszüket a plénum előtt, és hadd ne soroljam megint, miket csinálnak, milyen szobát “tartanak fent” a nyíregyházi pszichiátrián… Egyyébként Nagykáló se jobb, a maga figyelő, sub-figyelő, sub-sub-sub-figyelő rendszerével… Valamelyik sub-figyelőből, tudunk róla, hogy már csak tepsiben tolnak ki embereket, sokan “belehalnak a mentális betegségbe”, mint valaki, akiről egy újságcikkben olvastam nemrég… Nagyon érdekes… Csibibogyó-röfimalac, mint fő elmeorvosi szakértőjük, jó vicc, móric… Szerintem amúgy nem csak nekem van a bögyömben a zsírsertés, nagyon sok mindenkinek keresztbe tehetett már… Az egyik pl. Szilágyi Attila, akiről tudok… Na, pá.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.