Az 5. dimenzió

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Először is, ez az irás kifejezetten erre az oldalra készült. Ahogy a blogomból (egyskizofrenev.blog.hu) sem teszek fel ide recepteket, úgy egyes agymenéseimet sem teszem fel innen oda.

Azt gondolom, jelenlegi témám pont ennek a portálnak a sorai közé való!

És nem én magam vagyok a forrás persze.

Hadd szögezzem le, férjem mindenben támaszom, segitségem, egyfajta megváltásom. Vele bármit meg lehet beszélni, és a hirtelen haragja neki is, nekem is sokat enyhült a másik irányába. Paráztatni is tudjuk egymást, ha akarjuk, ennek feltétele, hogy egyikünk tudatánál marad. Vele lehet hallucinálni (volt rá példa nem egy), ő szerepel az álmaimban, mikor hogy, én pedig sokszor csak lebegek ebben a más tudatban, ahelyett, hogy úsznék.

Időm során sokszor szembesültem már paranormálisnak tűnő eseménnyel, jósnőknél jártam illetve spirituális segitőknél, és beváltak, amiket mondtak, sőt, látónál is megfordultam már, szerintem az ő meglátásai is helyesek voltak, de ez is ki fog derülni – fél éven belül. Hiszek, legalábbis nem idegenkedem a régi kultúrák szellemi fölényében a maihoz képest, valamint a világlélekben, amelyből mi leszakadtunk ide a Földre tanulni. Gyakorlom a meditációt szinte napi szinten, figyelmem leginkább a Théta Healing ragadta meg. Tehát nem minden alap nélkül nyilatkozom most egy csomó ember téveszme-rendszerének valódiságának esélyéről…!

Tehát férjem behúzott az “új szobájába” (kipakolta és átrendezte, rendberakta a padlást és ott csövezik, ha egyedül akar lenni. Megjegyzem, egész barátságos lett!) és megnézetett velem egy új csatornának egy új videóját. Egy empata készitette, aki elbeszélgetett egy démoni erővel és az ő párbeszédükről szól a videó. Engem egyenesen megijesztett az egész! Ugyanis a démon torzitott hangja hasonlatos az én (ahogy emlékszem) hangjaimhoz, mikor voltak. És amiket mondott, az igazi ősgonosz szelleme volt (van itt valaki vallásos, a gyerekemen kivül?), szabályosan sokkolt ennyi gonoszság egy cukiságokra és menőzésekre edződött lélek mellett ezen a csatornán! Az a mondata, hogy mit gondolunk, hova tűnnek el nyomtalanul a gyerekek a világban, és hogy mi, emberek, olyanok vagyunk, mint nekünk az állatok a mészárszéken, egy pillanatig nem sajnáljuk őket, hanem belőlük élünk! Érted, belőlünk élnek ezek az akármik, nevezzük őket lényeknek.

Nagyon megijedtem, nem véletlen nem nézek horrorfilmeket sem, bár akadt már olyan vélemény, hogy nem nekem kell félnem, hanem tőlem kell félnie másoknak, én vagyok a gonosz (hu!). Ezzel a gyerekes mondattal megragadta anyaként a figyelmem, és máris oda lyukadtam ki, hogy én ezektől hogy védhetném meg a csemetémet. Egyszer elsétált a szomszédig (3 éves volt és nyitva maradt a kapu), ahol szerencsére nagymamám megállitotta, nem lett baj. Szerintem minden szülő beflessel ilyenkor, de nem is ez a lényeg.

Ez egy friss csatorna, a neve “Isteni erőnk” ha valakit érdekel. Egész sok követője van, ahogy a horoszkópoknak és a laposföld hivőknek is. Nem áll szándékomban birálni vagy elitélni egyik csoportot sem, de vajon miért volt jósnő a Mátrixban a tudós mellett és alkotott a kettő egy jin és jang egységet? A mai technokrata világban, ahol gyilkoló robotokról is lehet már videókat nézni (USA hadsereg pl), figyelembe veszi-e valaki azt a tényt, hogy vajon minket, biorobotokat, mi is mozgathat? A lélek vagy szimpla biológiai véletlen ez a bolygó? És aki nem lép át az ötödik dimenzióba, az megy egy másik bolygóra maradva a kényelmes harmadikban, mert még nem áll rá készen?

Emlékszem, halott papám egyszer azt mondta nekem, hogy már kiskorom óta voltak jelei annak, hogy más vagyok (szépen fogalmazva, nem pontosan idéztem). Én pl. télen tartottam egy doboz gyufát felső tagozatban a hátizsákomban, hogy ha átkerülök egy másik dimenzióba, túléljek. Egy kisebb tábla csoki mellett volt ez, ülön erre az esetre! Éhség ellen és tűzrakáshoz. Ilyen körültekintő voltam, ahogy olvastam a sok, itthon fellelhető fantasy könyvet.

Lehet, hogy nekem is van egy külön rám szabott ilyen belőlem élő lényem, mint ahogy annyiszor riadtam fel gyerekkoromban is arra, hogy valaki figyel a szobám sarkából és “belőlem él”? Ki tudja.

Tehát akik nincsenek készen, hogy ne legyenek tárgyak és nem fogadják el, hogy minden rezeg, mi is, valamint fogva ejtette őket a szaporodás-evés-ivás szükségletek kizáró kielégitése, na ők maradnak, “mi” pedig megyünk tovább. Nem szebb-e ez a kép, mint az örökre elalvás és utána nincs semmi?

Ráharapott a koronavirusban elgyengült szervezetemre ez a dolog. Mert igy talán könnyebb elengedni azokat, aki minket elhagyva meghalnak, betegek, áldozatok és mi magunk is félünk. Mert igy talán több jóságot és emberséget tudunk csempészni a mindennapjainkba, ha hiszünk. Ki a Jóistenben, ki a lélekben, rezgésekben.

Bő tiz éve, de van már az 12 is, én is láttam a lában alatt hullámozni a köveket, amiken lépkedtem. Egy nagyon komoly elszigeteltségen mentem keresztül terhesen, ahol egyetlen társam a szekrényben, amiben aludtam, a lakás pókja volt. Ahol éjjel nappal rajzoltam, firkáltam, szinte hajléktalanul éhesen szomjasan várt rám az éjjel, azt sem tudtam, hol vagyok, és a nappal, mikor éreztem, nekem nem itt van a helyem, hanem egy másik kontinensen. Aztán megkaptam a “kezelést” és minden szabályt betartva tartom magam, még csak nem is suttogok senki fülébe semmit, ami nem racionális vagy elitélendő abszurdum.

Szóval, ha már konteó, akkor ez. Amivel tudnék, ha akarnék, azonosulni. Éjjel megsúgnám, ebben hiszek, miután mindent megtettem, hogy összerakva láss, és utána jóizűen aludnék reggelig, ólmos fáradtságom elfújják és én készülök az 5. dimenzióra.

Megjegyzem terhességem alatt a szcientológia egyházhoz csatlakoztam. Most nem csatlakozom, csak elmerültem ennek a lehetőségében és bizony lehet igy is élni, senkinek nem ártva, alig fogyasztva húst, bezárkózva a koronavirus elől, de nem remegve, mi lesz utána…

Köszönöm, hogy elolvastátok!

Szólj hozzá Te is!