Antiharcimarci, Kárpátalja, Anti-BDK

Antiharcimarci, Kárpátalja, Anti-BDK

Mókás fémzenész true metalcore-t bömböltetett a 12-esen, a leértékelt helltől és a kiárusított hollandertől másnapos nyanyáknak, breaktáncolt közben egy nyomorék, amíg én egy maszturbáltató robottal támadtam az elméjüket. Kicsit büntiben voltak Somamamagésa és papaszamuráj miatt.

Mivel az első emberről annyit már biztosan tudunk, hogy mentőstiszt volt a szakmája (vagy annak készült), már csak arra lennénk kíváncsiak, hogy már eredetileg, már eleve zsidónak született-e, vagy csak felvette a zsidó vallást, avagy betért a zsidó hitbe. Hallom, nem könnyű. 🙁 Pedig igazából nem mindig napi 2000 Ft-ból élek… Van, hogy felmegy 4, sőt, 5-re is… De legalább már október közepe óta most először engednek a dokács bácsik és nénik munkába… Tetszik tudni, nagyon beteg voltam, köhi-köhi, és lejárt a táppénzike.

Kicsit akkor ha adnék egy személyesebb tónust a dolgoknak, elmondanám, hogy a beregszászi, kárpátaljai könyvtár megmentett része a nagy szobámban található. Legyen ez a kis performansz személyes tiltakozás a kárpátaljai magyarok védelmében, a háború ellen.

De az is lehet, hogy munkácsi könyvtár (volt). A könyvek nincsenek, vagy nem voltak Kárpátaljai pontos könyvtári jelzettel ellátva. Ki szeretne egy kis irodalmi játékot? Vajon melyik város könyvtárának a nagy része található a nagyszobámban? Beregszász vagy Munkács?

Csak néhány könyvön van pecsét, valami ilyesféle dolgok láthatók az első, belső oldalakon:

Ma nem voltam a madárlöködébe, mert a múltkor mammutot dobtam, és akkor 2körbőlkimaradok, de ezt találtam az otthoni jósdámban: 5 narancs és 5 mandarin maradt, még 2 só és 2 zacskó cukor.

Ilyen könyvből pedig 3 van most, és 4 pogácsa, de egy könyvet már elővettem Facebookon. 🙂

, , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.