A mai társadalom alulnézetből

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

A világ halad, és a pszichiátriával kapcsolatban semmi nem változott. Ha változik is valami, mindig rosszabb lesz. Ami javulás történt a pszichiátrián, az mind bizonyos módszerek antihumánusnak való minősítése és kivonása miatt történt. Ez is mutatja, hogy az ember mekkora állat, még akkor is, ha Zimbardo stanfordi börtönkísérletei megrendezettek voltak, és kamu volt az egész. Kamu volt az is, hogy Charcot felfedezte a hisztériát, és ezzel jogalapot adott a pszichiátriának, ami egy látszatintézmény, látszólagos betegségeket kezelnek. Kamunak tartom az egész skizofréniát, lényegében az első világháború után a CIA MK-Ultra csoportjának hangfegyvereinek teszteléséről van szó. Ha nem is közvetlenül a kormány csinálja, de asszisztál hozzá, azzal, hogy nem ismeri el bűncselekményként a technológiai zaklatást és a szervezett zaklatást, holott valószínűleg nem kell különösebb tudomány ezeknek a használatához. Az elkövetők bíznak a fősodrú médiának abban a tulajdonságában, hogy szeretnek elmismásolni dolgokat, annak is köszönhetően, hogy ők is benne vannak az egész néphülyítésben és a skizofréniapiarban is nyakig sárosak. Mert ha kiderülne az igazság, alapjaiban rendülne meg a média által nekünk hazudott valóság, a skizofrének megmaradnak olyan szenzációnak, amiben lehetőleg jó kis haláleset történt. Az egyik tanárom mesélt egy történetet, amiben valaki felhívott egy újságírót egy balesettel kapcsolatban, mire az unottan így felelt: „Van hulla? Nincs? Akkor nem érdekel.”

A szervezett zaklatásban résztvevők pedig a technológiai zaklatók talpasai, akik némi pénzért határtalan lelkesedéssel vetik bele magukat a mások életének megkeserítésébe és tönkretevésébe. Ők a szomszédaid, akik becuccolják a kajádat, amíg nem vagy otthon, figyelik minden tevékenységedet, amíg a közelükben vagy, felturbózzák a közüzemi tartozásaidat, elrontják a készülékeidet, hogy minél depressziósabb legyél, és valahogy kirohasszanak a lakásodból, amin ők nyerészkedni fognak. Ha szólsz a rendőrségnek, paranoid vagy, és átadnak a pszichiátriának, aki most már hivatalosan is becuccolhat, ha a környezetedben lévő mérgezés (szomszédok, ismerősök által, kocsmákban, egyéb kiszolgálóhelyeken) nem lenne elég. A pszichiátria pedig azon igyekszik, hogy hiteltelenítsenek, ellehetetlenítsenek, és minden lehető eszközzel egyengetik az utadat a zárt osztály, és a zárt intézetek világa felé, hogy tovább folytathassák rajtad a technológiai és szervezett zaklatást, amiből ők „meggyógyítanak”, bár, sajnos egyre rosszabb hatásfokkal, és mivel folyamatosan idegmérgekkel tömnek, esetleg pont a gyógyításba fogsz belehalni, de ilyen az élet. Ehhez a folyamathoz nem átallnak mindenféle jogi beavatkozást és állami erőszakszervezeteket sem igénybe venni, például amikor gondnokság alá tesznek, hogy elvegyék a jogaidat, cinikus módon úgy állítják be az egészet, mintha mindez a te érdekeidet szolgálná. Ez az igazság, amit a média mindenáron igyekszik megkerülni, elhallgatni, nehogy napvilágra kerüljön, mert borul a bili. Az egész színjáték és bohóckodás a skizofréniával merő porhintés és gumicsont, egy csontváz a szekrényben, amit jobb úgy hagyni, mint kezdeni vele valamit. A társadalomnak nem kell arról tudomást szerezni, hogy a világ nem szép és jó, legyenek csak naivak és tudatlanok. Kapargassuk csak a jelenségek felszínét, közvetítsünk hamis valóságképet, idézzünk sokat a Bibliából arra, hogyan kellene viselkedni, és mélyen hallgassuk el, hogy a többség már régóta nem így él. Éljünk abban a hitben, hogy a határon kívüli magyarok milyen aranyosak, hogy ápolják a magyar nyelvet és kultúrát, de egyesek csak azért ápolják, mert ezt nem érti a szlovák rendőrség, és a Felvidéken a legnagyobb, legvéreskezűbb maffiahálózatokat hozzák létre.

Legyen az eredmény média által elhülyített és pszichiátriailag megkezelt társadalom, minthogy gondolkodni kezdjenek az emberek, ha véletlenül mégis elkezdenek, hurcoljuk be őket a pszichiátriára erőszakkal, és kiáltsuk ki őket a média által gyilkosoknak. Nem kell őket közvetlenül kivégezni, elég, ha ezeket a műveleteket végrehajtjuk rajtuk, majd odadobjuk őket a társadalomnak, akikre kevéssé érvényes a nyájszellem, mint a csordaszellem ilyen esetben, és hamar kikezdik az áldozatot. Mi meg pöffeszkedjünk a megszerzett diplomáinkkal és társadalmi pozícióinkkal, az aljasságainkkal és a hazugságainkkal, adjuk el magunkat orvosnak, esküdjünk fel a gyógyításra (hamisan), ezzel megtévesztve a birkákat, és röhögjünk a markunkba. Ez a mai, modern pszichiátria, de egyébként mindig is ilyen volt, aki rájött valamire a mesterkedéseikből az idők folyamán, hamar kívül találta magát a köreiken, sőt, esetleg a társadalmon és az egészségen is. Amilyen fokú a társadalmi elhülyítés, jelenleg sem kell túlságosan aggódniuk, az a néhány blog, és magánszemély, aki a társadalom valódi szerkezetét kezdi boncolgatni, egyszerűen nem számít, hülyének van nézve. Mindig voltak vesztesek és nyertesek a világban, most is vannak. Nem akarok már senkit ezekkel az írásokkal megtéríteni. Csak abban reménykedem, hogy békén hagynak végre. Bár, eddig sem tették soha.

Célszemély, Pszichiátria, Skizofrénia
Mintha kizártak volna a saját bulimból, másnaposan kávézgatok különféle presszókban, várva, hogy elkezdődjön végre az életem afterpartija. / In Progress: DE-BTK kommunikáció-médiatudomány, újságíró szakirány /

Szólj hozzá Te is!