Van-e lélek a szerkezetben vagy csak sorsunk gépies bábjai vagyunk? A neurodiverzitás hiba a mintán vagy pedig igazából leláncolt szuperhősök lennénk? Isten voodoo-babái volnánk vagy a sátánéi? Őrli témáit a csodamalom.

Latest Comments

In response to: A skizofrénia igazi arca

Comment from: Member

zuugoo

A kémiai egyensúly egyik kémiatankönyvben sincs benne, de létezik!

Egyszer mondta a terrorista, hogy ha nagyobb bicepszet akarok, végezzek sok térdhajlítást és lábkörzést. Egy hónapja csinálom és valóban!

08/28/22 @ 06:28 pm

In response to: Szilágyi Attila: Nyolcadik bejegyzés

Comment from: Csillaglány Visitor

Csillaglány

Az milyen, hogyha nincs hely a nyílton, zárton kell kezdeni? Pl nem veszélyeztető állapotú pánikbetegnek.
Az milyen hogy vkit meglopnak, betörnek hozzá, erre antipszichotikumot kap, végül kiderül, h tényleg járt nála besurranó tolvaj? No comment.

03/20/22 @ 11:55 am

In response to: Chicken Police - Paint it Red!

Comment from: Member

Szia, Beszélő Madár!

Én mostanában már nem iszom alkoholt, inkább csak nyelek egyet, ha megkívánom/előjön a sóvárgás. Nem tiltottam meg magam számára, alkalomszerűen még elképzelhetőnek tartom, de a rendszeres fogyasztásáról már lemondtam. Most a cigivel szenvedek, hogy próbálnám csökkenteni, valahogy sikerül is, már simán lefeleztem, de ezzel sem vagyok megelégedve. Én is próbálkozom alkalomszerűen a Xanax-szal, mert pocsék az alvásom, illetve akkor alszom, amikor nem kellene (délután). Nem voltam vele megelégedve. Mármint a Xanax-szal. Ha időlegesen segít is, másnap is van hogy érzem a hatását. Ezt “Xanax másnaposság"-nak hívom. Persze, aláírom, ésszel alkalmazva, biztos van, akinek segít. Az antipszichotikumot minimális adagban szedem naponta, reggel 3 mg Reagila. Ha nem alszom ki magam, és gyakran nem alszom ki, maga a rémálom, gyakran black outolok tőle napközben, ill. extrém fáradtság jön rám. Ezt is le kellene felezni, szerintem, de nem vagyok orvos, házilagosan próbáltam, valamennyire be is jött a 1,5 mg, de rizikósabb időkben nem próbálkozom, illetve lusta vagyok patikamérlegen felezgetni a kapszulát. Örülök, hogy írtál, velem az van nagy vonalakban, hogy múlt héttől megint dolgozom, a záródolgozatomon kívül már csak pár tantárgy van hátra a BA diplomámhoz, természetesen a munkelehetőség legcsekélyebb reménye nélkül, de alapból nem is azért csináltam a szakot, hanem érdeklődésből. Próbálok informatikai dolgokkal foglalkozni, illetve egy keveset olvasni is, de ez a kb. 3 hét meleg nagyon betett, szerintem a gyógyszerrel együtt különösen szar hatása van, illetve sikerült jelentős túlsúlyra is szert tennem, az alvásom szar, szakaszos, és ez így együtt nem a legjobb. A legjobban azt sajnálom, hogy ez a meleg a gyógyszerrel együtt betett nálam bármiféle szellemi tevékenységnek, blogot is jó régen (nem) írtam már. Néha gondolom, hogy kellene, de maximum rinyálás telne tőlem, de még az is jobb lenne, mert ennyi sem telik. Szerintem ez a hozzászólás felfogható egy 1/2 bejegyzésnek. Remélem, ez a szünet csak időleges, és majd aktivizálom magam. Amúgy jó Chicken Police-ozást, szerintem tetszeni fog! Minden jót, ha van valami észrevételed, szívesen veszem!

Ja, így visszatérve a végén a Xanax kérdésre, amennyit ad, szerintem el is vesz, ember legyen a talpán, és csinálja ésszel, aki ezzel próbálkozik, hogy “hasznot húzzon” belőle. Ugyanez igaz az alkoholra és a cigire is, meg az egyéb pótszerekre, pl. a kávéra, amiből viszonylag sokat fogyasztok, hogy kibekkeljem az antipszichó okozta fáradtságot, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Most így látom, szerintem életkorilag is, valamivel talán érettebb lettem (így szokták mondani), na, meg a szervezetem sem úgy reagál már, mint régen.

07/11/21 @ 08:39 pm

In response to: Chicken Police - Paint it Red!

Comment from: Robi Visitor

Robi

“esetlegesen” Nyilván jelenleg is iszok és benzodiazepin (több márka is) alapú gyógyszerek hatása alatt állok.

07/11/21 @ 03:27 pm

In response to: Chicken Police - Paint it Red!

Comment from: Robi Visitor

Robi

A játék jónak tűnik, ki is fogom próbálni. Segít szerinted a Xanax/Frontin, hogy esetlegen jobban teljesítsek vagy aludni tudjak egyáltalán?
Üdv.: (A beszélő madár…)

07/11/21 @ 03:23 pm

In response to: JavaScript játékok

Comment from: Member

Így van. Ez az ideális válasz és eredmény. Szívből gratulálok! :-)

06/27/21 @ 10:29 am

In response to: A pszichiátria jellemzői

Comment from: Elvira TI Visitor

Elvira TI

Mindennel egyetértek, kivéve azt, hogy nem értek el eredményeket az elmekutatás terén. Persze, nem mind, mert azok, akik a “betegekkel” foglalkoznak, csak részfeladatokat végeznek. A kutatóintézetek azok, amelyek felhasználják az eredményeket, és az emberek el sem hinnék, hol tart már ez az ágazat. Tudatbefolyásolásról beszélek természetesen, mind controlról. És hogy ott tart a tudomány, ahol, neked, nekem meg a többi kísérleti alanynak köszönhetik, akik sajnos, nem is tudják, hogy mi történik velük. A kutatásoknak azonban van egy szépséghibája: én nem egyeztem bele! És szerintem a többi kísérleti alany sem.

04/13/20 @ 09:32 pm

In response to: Szervezett zaklatás

Comment from: Úgy is tudják a nárcissztikus kontrollmániás pszichopata gyilkosok Visitor

Úgy is tudják a nárcissztikus kontrollmániás pszichopata gyilkosok

Megfigyelni mindenki megtud mindenkit, az, hogy ezzel a legbetegebb emberek élnek és küldik a lassú halálba a célszemélyt csak a beteg világunk “természetességének része".
Magyarországon is jelen van, ahogy a világ minden pontján, nincs hely hova menni. Állás, emberek, család, élet, társadalom stb. csak egy távoli insomniás látomásként marad meg. (Mellesleg bűncselekmény minden “fejlett” országban, csak bebizonyítani nem fogja soha senki, mert a több százezer áldozat 100-1000-szeresét kellene elzárni hosszú időre, nagyon mélyre - ennyit a nyugati demokráciáról, meg törvényekről…) Csak elmúlt egy évben legalább 10 rendbeli 1-8 év közötti büüntetéssel sújtandó esetnek voltam alanya.
Telefon, email, internet használat - ami nélkül nem létezhetsz - ki van zárva. Többet árt, mint használ, sőt nem is használ, ergo kapitalista világban nem létezhetsz, mert ma ugye pénzzel lehet legjobban és legegyszerűbben szívatni embert.

Akik tapasztalták a lentebb felsoroltakat és önnön tudtuk, akaratuk ellenére visszafordíthatatlan, destruktív fordulatot indítottak el életében Írjon ide pár sort. Ezen kipécészett egyéneken és a már halálba kergetetteken kívül mást évek után már nem tudok emberszámba venni.

“Tünetek” (mert ugye a beteg az te vagy, ha 100 birka ugat, akkor te bégetve biztos nem birka vagy…)

Utcán, közterületen, tömegközlekedésen, hivatalokban, egészségügyi intézményekben, bankban stb. ismeretlenek a falhoz, telefonon beszélve a te “privát” életedről értekeznek, ami egyedi, nem lehet nem ráismerni (világos, hogy direkt tudatják, hogy monitoroznak és milyen “okosak", miközben legtöbb ilyennél szorzótábla kiveri biztosítékot, csak hangszoró droidnak jók)

Értelmes emberrel nem hagynak szóba állni, azonnal ott van egy szófosó a semmiből

Telefont, emailt, internet használatot (szoc média, google, hírdetések) manipulálják, blokkolják (pl.: nem tudsz online vásárolni, bankkártya blokkolás, emailek nem mennek el, nem érkeznek meg, nem tudsz kapcsolatba lépni telefonon számodra valamit is jelentő, fontos emberekkel stb.)

Ezzel összefügg a munkád - ha van -, álláskeresésed, ennek minden eszközt bevetve történő ellehetetlenítése, illetve korlátozása a legalsó rabszolga szintre.

Bármely improzatív tevékenységed gátolása, úgyszintén mindenáron

Magánélet megteremtésének, fenntartásának teljes gátolása, lerombolása

Emberi kapcsolatok teljes tönkretétele, elsősorban családod körében történő elhiteltelenítéssel - senki nem fogja elhinni egy szavad sem, ha azt mondod nem tudsz jelentkezni egy ócska munkára, nem tudsz megvenni egy vonatjegyet, repjegyet, a folyamatos értelmeten “lyukat beszélünk a hasadba” propagandista sztorikat pedig pláne, követést, megfigyelést

Hivatalos ügyintézés kivitelezhetetlenné válik - hülyének néznek, hazudnak, dokumentumokat tüntetnek el

Rendőrség bizonyítékok ellenére sem indít eljárást - mivel ők is, mint minden szerv részben aktívak

Politikai uszítás - útálom az egészet - minden oldalról a szélső libcsitől a másik szélig. Természetesen célzottan, provokálva, csak személy és közegromboló indokkal mindegyik gittegylet által

Céges hordák monológjai hasonló módon, ugyanolyan célzattal

Ha külföldre vetett a sors, akkor még a nációkkal való ismétlődő provokálás illetve ha fehér vagy - ami mára bűn Európában - akkor biztos kiprovokálják a rasszizmust is, és azzal is szervezetten zaklatnak. (Egy gyilkos, perverz, erőszakoló segélyes nem fehér, 100-szor jobb, mint egy átlag kaukázusi barom, aki anno nem gyarmatosított, rabszolgásított, osztogatott pestises tarakót stb.)

Szóval ha valaki ezen “tünetekkel” él együtt, még ha teljesen szét is cseszték mára életét, írjon pár sort.

Kik csinálják? Kormányszervek, politikai pártok, cégek, unatkozó gazdag és csoró pszichopaták… bárki akinek hatalma, pénze és affinitása van hozzá… meg gyomra… a “végrehajtó” plebssel mindannyian találkozunk, szembesülünk…
A lényeg a pszichopata, manipulatív, mániákus megfigyelés és kontroll. Mielőbbi halál, lehetőleg balesetnek vagy öngyilkosságba kergetve. Mert ugye egyenesen a 21. századi “fejlett világban” nem szabad, hogy is lehetne utána náci hét a tévében, meg “demokrácia” okádva a sajtóból.

03/01/20 @ 07:20 am

This collection ©2024 by Robert Webbesh • ContactHelpBuild your own site!

Community CMS